1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKİF’İN VE İSTİKLAL MARŞIMIZIN YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ.

AKİF’İN  VE İSTİKLAL MARŞIMIZIN YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ.
Bu haber 09 Mart 2020 - 8:32 'de eklendi ve 1.301 views kez görüntülendi.

AKİF’İN  VE İSTİKLAL MARŞIMIZIN YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ.

İstiklal Marşı’nın Kabul edildiği gün ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Yıl Dönümü, etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Pozantı’da da, 12 Mart 2020 Perşembe gün yapılan program ve etkinliklerle anılacak.

Atatürk Kültür Merkezinin, restorasyon nedeni ile kapalı olması dolayısıyla, törenler Atatürk  Ortaokulunda düzenlenecek olup, program aşağıdaki gibidir.

 PROGRAM VE ETKİNLİKLER

Programa ait etkinlikler, 12 Mart 2020 Perşembe Günü saat 10.00’da, Atatürk Ortaokulu’nda yapılacaktır. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesi, Kuran-ı Kerim TilavetiŞiirlerin Okunması, “Sinevizyon” gösterimi, Dereceye giren öğrencilerimiz tarafından İstiklal Marşı’mızın okunması, “Ney” sunumu, Tiyatro gösterimi ve  Kapanış ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER