1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKKAYA: “ULUSAL BİRLİĞİMİZ VARLIĞIMIZIN TEMİNATIDIR.”

AKKAYA: “ULUSAL BİRLİĞİMİZ  VARLIĞIMIZIN TEMİNATIDIR.”
Bu haber 27 Nisan 2020 - 11:55 'de eklendi ve 686 views kez görüntülendi.

23 Nisan ve Ramazan Ayımız Kutlu Olsun

 AKKAYA: “ULUSAL BİRLİĞİMİZ  VARLIĞIMIZIN TEMİNATIDIR.”

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Meclis Üyesi ve Akkaya  Petrol İstasyonu Sahibi iş insanı Nuri Akkaya,  virüs salgını dolayısıyla, “ULUS”  olarak, mahsun bir şekilde kutladığımız, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının, 100. Yıl Dönümü  ile,  idrak etmekte olduğumuz Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ulusların bütünlüğü, manevi ve milli inançlarıyla vücut bulur. Türkiye Cumhuriyetinin birer ferdi olarak, biz bu iki özelliğede  fazlasıyla sahibiz.

 Dünyaya örnek lider olan ve savaşırken Türkiye Büyük Millet Meclisini 23 Nisan 1920’de açarak, Cumhuriyetin temellerinin harcını koymaya başlayan, Ulusal Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu onurlu günün yıl dönümlerini,  başta çocuklarımız olmak üzere,  tüm  dünya çocuklara hediye ederek,  onlara verdiği değeri,  diğer ülkelerle de paylaşan, örnek bir lider olmuştur.

İşte, böylesi bir onur günün 100. Yıl dönümünü buruk kutlamanın, mahsunluğu içeresindeyiz. Ancak, inanıyorum ki gelecek yıllarda, bu Ulusal günlerin yıl dönümlerini, çok daha görkemli  bir şekilde kutlanacağız.

Yanı sıra, Yüce İslam Aleminin en Faziletli Ayı olan, MÜBAREK RAMAZAN  Ayını da, hemen 23 Nisanın devamı olan, 24 Nisan 2020 Cuma gününden itibaren, idrak  etmeye başlamamız ise, MİLLİ  ve MANEVİ  değerlerimizin ortak bir bütünlüğü olmaktadır.

Bu vesile ile,  23 Nisan 2020’nin 100. Yıl Dönümünü ve Mübarek Ramazan Ayımızı yaşıyor olmanın hazzını, Yüce Milletimiz başta olmak üzere,  tüm Pozantı Halkı ile paylaşıyor,  sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

NURİ AKKAYA

CUMHURİYET HALK PARTİSİ POZANTI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ

VE AKKAYA PETROL  İSTASYONU SAHİBİ  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER