1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKP –MHP İTTİFAKLI ENCÜMEN

AKP –MHP İTTİFAKLI ENCÜMEN
Bu haber 09 Nisan 2018 - 10:17 'de eklendi ve 1.075 views kez görüntülendi.

AKP –MHP İTTİFAKLI ENCÜMEN

Meclis toplantı gündeminin, en önemli maddesi ise, meclis üyeleri arasından, iki kişilik, encümen üyelerinin, bir yıllığına seçimi idi. Geçtiğimiz yılki, Encümen Üyelikleri seçiminde, MHP- CHP ittifakı sonucu, Ebru Doğucu ile, Muzaffer Özdemir Encümen Üyeleri olarak seçmişleri. Bu yılki seçimlerde ise MHP’nin, AKP’lilerle birlikte, İttifak yapması sonrası Encümenliklere, 12’şer oyla, MHP’den Zeki Bülbül, AKP’den ise, Mahmut Sezer seçildiler. CHP’li Hasibe Gültepe, seçilemeyeceği baştan beri belli olan, partilisi Muzaffer Özdemir’i, ETİK GEREĞİ, aday olarak gösterdiğini belirtti. Ama, sonuç değişmedi. Bülbül ve Sezer bir yıllığına Encümen Üyeleri oldular

VE BÜLBÜL

MHP’li Zeki Bülbül, Meclis Üyeliğinde zaman, zaman çıkışları ve bazı maddelere İmar Komisyonu Üyeliğinde “EVET” deyip, sonrasında ise, Belediye Meclis toplantılarında “HAYIR” Şerhi koyan, yanı sıra, önceki Belediye Başkanı, Mustafa Çay ve sonrasında da, önce Başkan Vekili, devamında, “KAYYIM” olarak atanan, MHP’li Sami Baysal’a da, tavır koyan, aynı partili bir isim idi.

SİYASİ GEÇMİŞİ

2009 yerel seçimlerinde, AKP’den Akçatekir Belediye Meclis Üyesi olan, sonrasında istifa ederek, MHP’den, Pozantı Belediye Meclis Üyesi seçilen Zeki Bülbül’e, Encümen Üyeliğine seçilmesi ile ilgili olarak, gelişmeleri sorduk ve cevabı şöyle oldu:

“ Bu teklif bana, MHP İlçe Başkanımız, Durmuş Taşpınar tarafından getirildi. Bende kabul ettim. Ancak, bu geçmişte koyduğum tavırları etkilemeyecek. Yanlış olan her karar bu defa bir Encümen Üyesi olarak karşı çıkacağım” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER