1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Akpınar: “2023 Cumhurbaşkanlığını Yine Alacağız”

Akpınar: “2023 Cumhurbaşkanlığını Yine Alacağız”
Bu haber 20 Haziran 2022 - 10:48 'de eklendi ve 524 views kez görüntülendi.

Akpınar: “2023 Cumhurbaşkanlığını Yine Alacağız” Dedi.

“2004 RUHU İLE’DE  2024 YEREL SEÇİMLERİNİ KAZANACAĞIZ”

Pozantı ve Adana siyasetinin en hareketli isimlerinden birisi olan Kürşat Akpınar’la, yaptığımız söyleşinin ikinci ve son bölümünü, bu haftaki yayınımızla sonlandırıyoruz.

Akpınar ilk bölüm de yaptığı açıklama da, kendisiyle ilgili bir özeleştiri yaptı. Yoğun siyasi stresten dolayı, elinde olmayarak bazı hatalar içerisine girdiğini,  bunun da kendisinin siyasi geleceği açısından, önemli bir ders olduğunu belirtti. Akpınar bu haftaki son açıklamasını, 2023 Genel ve Cumhurbaşkanlığı ile, 2024 Yerel seçimleriyle ilgili olarak, siyasi programını ve hedeflerini açıklayarak aşağıdaki görüşlere yer verdi:  

DÖNÜM NOTKASI

“2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimleri, Türkiye’nin siyasi istikrarı açısından yeni bir dönüm noktası olacaktır. Ekonomi nasıl olursa olsun, sıkıntılar da çekiliyor olsa, mutlaka düzelecektir.  Bunun başka bir yorumu yoktur. Ekonominin düzenlemesi ile birlikte, Türkiye Cumhuriyeti de 100. Kuruluş Yıl Dönümünde, Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Önderliğinde, çok büyük hedefleri gerçekleştirme yolunda,   Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılına, büyük ve önemli adımlarla başlayacaktır.

HEDEFLER

Türkiye’miz, dünyanın en hareketli bölgesi olan, Orta Doğunun Kutup Yıldızı olmayı da, yine Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılından itibaren gerçekleştirmeye başlayacaktır. Temel hedefler ekonomi başta olmak üzere, anarşi ve terörü önleyerek, vatandaşlarımıza huzurlu bir yaşam ortamı sağlamaktır.  Güçlü bir askeri yapımızın yanı sıra, komşularımız başta olmak üzere, tüm dünya ülkeleri ile de, çok sıkı bir işbirliği içerisinde girerek, dünyanın huzuruna da katkı koyacak bir Türkiye, yine Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılındaki, en büyük kazanımlarımız olacaktır.

DESTEK

Bu büyük hedeflere ulaşabilmek için, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, çok büyük destekler vermek zorundayız. Bu, çocuklarımız ve torunlarımızın geleceği açısından da, en büyük milli bir görevimiz olup, 2023 seçiminde hizmetlerinin devamı için, Sayın Cumhurbaşkanımıza hep birlikte, bu desteği vermek zorundayız.”

DEVAM EDECEĞİM

Ak Partili Kürşat Akpınar, geçen haftaki söyleşide açıkladığı gibi, kendisinin hiçbir şekilde ara veremeden, siyasi hayatına Ak Parti de devam ettireceğini belirterek, şunları söyledi:

Çalışmalarımızı, ekip arkadaşlarımla birlikte sürdürüyorum. Pozantı da, seçim sandıklarına mutlaka sahip olacağız. 2023’deki en büyük hedeflerimden birisi budur. Partimde, beri göstermekte olduğum performansımı, artırarak devam ettireceğim. Yanı sıra da, teşkilatımın bana vereceği her göreve de, şimdiden hazırım” dedi.

FIRSATÇILAR

Kürşat Akpınar Adana ve Pozantı da, Ak Parti rozeti altında olmalarına rağmen, bazılarının tabandan kopma ve partiden uzaklaşama tutum ve tavır içerisindeki fırsatçıların, kimler olduğunu belirterek, bu  konuda da şunları  söyledi:

TARTILMAZ

“Siyasette, ikbal beklentisi olanlarla, hizmet sevdalıları aynı terazide tartılamaz. Pozantı da  2001 yılından itibaren kurucusu olduğum Ak Parti den, hiçbir  zaman çıkar beklentisi içerisinde olmadım. Topluma hizmeti ön planda tuttum. 2023 ve 2024 seçimlerinde de, aynı tutum ve tavır içerisinde, siyasetteki yoluma Ak Partide devam edeceğim. İnanıyorum ki, 20 yıldan beri hizmet ettiğim partimin büyükleri, benim bu özverimi mutlaka değerlendireceklerdir. Bana, hangi görev verilirse de şimdiden kabule ve hizmete hazırım. 2023 seçimleri sonu itibarıyla da, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Önderliğinde, Türkiye büyüyerek yoluna devam edecektir.

2004 RUHU

Ak Partili Kürşat Akpınar’ın açıklamalarında, en önemli bölümlerden birisi ise, 2024 yerel seçimleri ile ilgili oldu. Bu konuda da, şunları söyledi:

“Ak Parti, kuruluşundan üç yıl sonra 2004 yılında, girdiği yerel seçimlerden, çok büyük oy farkları ile, çok sayıda İl, İlçe ve Beldelerde Belediye Başkanlıklarını, açık ara kazanmıştır. İşte bu 2004 ruhu ile, 2024 yerel seçimlerini de 20 yıl aradan sonra, yine büyük farklarla  Belediye Başkanlıklarını kazanacağız. Ben ve ekibim, şimdiden bu ruhun atmosferi içerisine girmiş durumdayız. Özellikle Pozantı da, nelerin yapılması konusunda da, çalışmalarımızı araştırmalarımızı ve görüşmelerimizi devam ettiriyoruz. Çözümleri konusunda da, arayışlarımızı sürdürüyoruz ” dedi. ( Özel Haber: Tamer Ünal)    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER