1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKPINAR: “ 2023 HEDEFLERİNE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”

AKPINAR: “ 2023 HEDEFLERİNE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”
Bu haber 20 Aralık 2021 - 13:12 'de eklendi ve 491 views kez görüntülendi.

AK PARTİ POZANTI TOPLANTISI YAPILDI.

AKPINAR: “ 2023 HEDEFLERİNE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığı, 89. Daraltılmış Danışma Meclis toplantısı, Pozantı Belediyesine ait, Hüma Hatun salonunda yapıldı. Toplantı, Ak Parti Adana İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Kürşat Akpınar’ın,  koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve partililer katıldı. 89.Daraltılmış Danışma Meclisinin açılış konuşmasını, İl Başkan Yardımcısı ve Pozantı Koordinatörü Kürşat Akpınar yaparak, özetle şunları söyledi:

AKPINAR’IN KONUŞMASI

“Ak Parti, katıldığı ilk genel seçimden günümüze kadar kesintisiz olarak, iktidar olmayı başarı ile sürdürmektedir. Kurucumuz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının önderliğinde, 2023 hedeflerine doğru güçlü hamlelerle, yol almaya devam etmekteyiz.  

Yine, Ak Parti iktidarına her zaman destek veren ve bu desteği sürdüreceğine inandığımız, Sayın Pozantı Halkımıza da, en derin teşekkür ve minnettarlığımızı sunuyoruz. Bu başarının, devamı ve 2023 hedeflerine ulaşılması için, biz parti yöneticilerine çok daha büyük görevler düşmektedir. Bu toplantı sonrası, sanki yarın seçim yapılacakmış gibi, parti çalışmalarına hız vermeliyiz.

Ak Parti, Adana İl Başkanımız Sayın Mehmet Ay’ın, dilek ve temennileri de aynen yukarıdaki gibi olup, sizlere de selam ve saygıları var. Ayrıca, Pozantı’daki çalışmalarla  ilgili olarak da, İlçe Başkanımız Sayın Necati Şen ve  benimle de istişarelerde bulunabilirsiniz. Ak Partiyi birlikte, daha yüksek mevkilere taşıma konusundaki, kararlılığımıza ve Pozantı Halkının da, teveccühlerine şimdiden teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Toplantının devamında, İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanlarını da, ayrı -ayrı söz alarak yapılacak çalışmalarla ilgili, görüş alışverişinde bulundular. Ak Parti Pozantı 89. Daraltılmış Danışma Meclis toplantısı,  başladığı gibi coşkulu bir şekilde sona erdi.( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER