1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKÜN’DEN GAZETEMİZE GELENKSEL ZİYARET

AKÜN’DEN GAZETEMİZE GELENKSEL ZİYARET
Bu haber 31 Temmuz 2017 - 10:59 'de eklendi ve 971 views kez görüntülendi.

YAVUZ AKÜN DEN

GAZETEMİZE GELENKSEL ZİYARET

Pozantı’ya Anne ve Babaları adına, Türkan- İrfan Akün Çok Programlı Lisesini yaptırarak, eğitime katkı sağlayan, TEK aile olma ünvanını sürdüren, Akün ailesinden Yavuz Akün, Gazetemize geleneksel olarak yaptığı yıllık ziyaretini, geçtiğimiz hafta büromuza gelerek gerçekleştirdi.Aynı zamanda, Basında Sansürün Kaldırılışının, Yıl Dönümü sonrasına rastlayan, bu ziyarete, Yavuz Akün hediye ettiği, değerli bir tablo ile anlam kazandırdı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, çok veciz ve anlamlı bir sözünü kendi el yazısı ile adeta bir hattat gibi işleyerek tarafımıza hediye etmesi de bizi gururlandırdı.“ Vazifeyi İhmale Sürükleyen Merhamet, Memlekete İhanettir” yazılı bu tabloyu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a veren, Yavuz Akün yayınlarımızdan dolayı da bizi kutladı.

Akünler Otomotiv A.Ş’nin, Yönetim Kurulu Üyesi de olan Yavuz Akün’nün, bu anlamlı tabloyu verişinde, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Gazetemiz Eski Yazarlarından Kemal Önal da, hazır bulundular. İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal da, yaptığı cevabi konuşmasında şunları söyledi:

“ Sayın Yavuz Akün, bizim en titiz okurlarımızdan biridir. Abonesi olduğu Gazetemizin, kendisine bir hafta ulaşmaması halinde, hemen telefon açarak, nedenlerini araştırır ve kendisine mutlaka, gazetemizin ulaştırılması konusundaki duyarlılığı da, bizi onurlandırmaktadır. Ayrıca, kendisi her yıl da, büromuzu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunur gazetemiz ile ilgili düşüncelerini dile getirir. Bizde her zaman olduğu gibi, bu hassas yaklaşımından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” Dedi.

Uzun süreden beri bir araya gelemeyen, Eroğlu- Akün- Önal ve Ünal dörtlüsü, birlikteliklerine çeşitli konularda sohbet ederek, tekrar görüşme dileği ile, vedalaştılar.

 

Foto: Haber: Hayriye Eroğlu

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER