1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AKÜN’DEN MEHMETÇİĞE BAĞIŞ

AKÜN’DEN MEHMETÇİĞE BAĞIŞ
Bu haber 02 Nisan 2018 - 10:32 'de eklendi ve 1.616 views kez görüntülendi.

Pozantı’lı İşadamından Anlamlı Davranış

AKÜN’DEN MEHMETÇİĞE BAĞIŞ

Pozantı’nın tanınmış işadamlarından, Petrolcü Mehmet Akün, yaptığı anlamlı bir bağış ile, gündem teşkil etti. Halen, Adana- Tarsus Karayolu üzerinde, Çukobirlik Tesisleri karşısında, Petrol istasyonu sahibi olan Mehmet Akün, yeni açtığı iş yerinin, iki aylık gelirini, Mehmetçik Vakfına bağışladığını açıkladı.

Ak Parti, Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özmansur tarafından da, petrol istasyonun da, ziyaret edilerek, tebrik edilen, Pozantı’lı işadamı Mehmet Akün, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Tarihimize destanlar yazdıran ve   halen Zeytindalı operasyonu ile, AFRİN halkına özgürlük getiren Mehmetçiklerimizin, her zaman yanında olmanın büyük onurunu milletçe taşıyoruz. Bende bir işadamı olarak, petrol istasyonumun, iki aylık gelirini, Mehmetçik Vakfına bağışlayarak, bu onura ortak olmanın, manevi hazzı içerisindeyim” şeklinde konuştu.İl Kadın Kolları Başkan, Sevil Can ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özmansur, Pozantı’lı işadamı Mehmet Akün’nün, bu duyarlı davranışının, diğer işadamlarına da, örnek olacağına inandıklarını belirterek, kendisini kutladılar.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER