1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Aladağ Ailesinden Diyanet’e arsa bağışı

Aladağ Ailesinden Diyanet’e arsa bağışı
Bu haber 16 Eylül 2019 - 9:30 'de eklendi ve 639 views kez görüntülendi.

Aladağ Ailesinden Diyanet’e arsa bağışı

Adana’nın Kozan ilçesinde geçtiğimiz yıllarda vefat eden Turhan-Perihan Aladağ’ın varisleri olarak evlatları cami hizmetinde kullanılmak üzere Diyanet Vakfı’na arsa bağışında bulundular.
Arsa bağışında bulunan Turhan ve Perihan Aladağ’ın varisleri, Kozan Mezarlığı’ndaki dini hizmetlerin yükünü çeken Mezarlık Cami’ye bitişik konumdaki arsalarını ileride cami hizmetlerinde kullanılmak üzere bağışta bulunmak istediler. Diyanet Vakfı’nın da olumlu yanıt vermesi üzerine Kozan Müftüsü Celil Karaca ile varisler bir araya gelerek protokolü gerçekleştirdiler. Tapu kaydından bağış gerçekleştirildi ve arsanın tapusu Diyanet Vakfı adına Kozan Müftüsü Celil Karaca’ya teslim edildi.
Anne ve babalarının sağ iken bağışta bulunulan arsanın camiye verilmesini vasiyet ettiklerinin altını çizen Muammer, Erdoğan, Nurcan ve Özcan Aladağ kardeşler, tüm hayırseverleri böylesine anlamlı bağışlarda bulunmaya davet ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER