1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ALIKLI VE KARTAL AİLELERİNİN ACI GÜNLERİ

ALIKLI VE KARTAL  AİLELERİNİN ACI GÜNLERİ
Bu haber 26 Mart 2018 - 8:54 'de eklendi ve 898 views kez görüntülendi.

ALIKLI VE KARTAL

AİLELERİNİN ACI GÜNLERİ

Pozantı’nın, yaşayan tek Kore Gazisi iken, geçtiğimiz günlerde, yaşlılığa bağlı olarak hayatını kaybeden, Ömer Alıklı toprağa verildi. İşadamı, Ali Alıklı’nın Babası olan Ömer Alıklı, 89 yıllık yaşamının sonrası, Gerdibi Köyünde, toprağa verilmeden önce, Kore Gazisi olması nedeni ile, Askeri tören düzenlendi.

Bir diğer vefat ise, Kartal ailesinin büyüğü, Ayşe Kartal oldu.Ak Parti, Pozantı Belediye Meclis Üyelerinden, Nigar Kartal’ında Annesi olan, Ayşe Kartal, sevenlerini acılar içerisinde bırakarak hayata veda etmesi sonrası,Pozantı’da toprağa verildi. Milli Mücadelenin Kalesi, Pozantı Gazetesi olarak, Alıklı ailesi şahsında, işadamı Amli Alıklı’ya ve Kartal ailesi adına, Nigar Kartal’a, Başsağlığı merhum Ömer Alıklı ve Merhume Ayşe Kartala’la Allahtan rahmet dileriz.

Haber Merkezi

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER