1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ANNELERİMİZİ UNUTMAYALIM

ANNELERİMİZİ UNUTMAYALIM
Bu haber 06 Mayıs 2019 - 11:04 'de eklendi ve 824 views kez görüntülendi.

ANNELERİMİZİ UNUTMAYALIM

Toplumsal yaşamımızın ANIT’ı olan Annelerimizi unutmamak, hatıralarını canlı tutmak, en büyük manevi değerlerimizin başında gelir.Böylesi ulvi bir olguyu, yılın sadece bir gününde değil, yaşamımızın her anında hatırlamak ise, en önemli evlatlık görevimizdir.Mayıs ayının ikinci Pazarının, özel bir gün olarak Annelere ayrılması ise, kendilerine verilen en önemli, manevi mükafattır.

Bu sene, Anneler gününü 12 Mayıs 2019 Pazar günü kutlayacağız. Evlatlara düşen en büyük görev onları, özellikle bu günde ihmal etmemek, küçücük bir hediye ile bile gönüllerini almak, onların mutluklarına mutluluk katacaktır.Ebediyete intikal etmiş Analarımızı, özellikle günlerinde, kabirleri başlarında ziyaret ederek göndereceğimiz Fatihalar, öbür dünyada da, onlar için çok önemli manevi bir kazanım olacaktır. Bu vesile ile Anneler günümüzü, bir kere daha yürekten ve canı gönülden kutluyor, aziz hatıralarını hep yaşamak ve yaşatmak dileği ile, kendilerine saygılarımızı ve dualarımızı gönderiyoruz.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER