1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Araştırmacı -Eğitimci Kemal Önal’dan 10 Öneri.

Araştırmacı -Eğitimci Kemal Önal’dan 10 Öneri.
Bu haber 18 Mayıs 2023 - 12:17 'de eklendi ve 403 views kez görüntülendi.

 Araştırmacı -Eğitimci Kemal Önal’dan 10 Öneri.

Bazı insanlar vardır ki,  birlikte yaşadıkları toplumun  çağdaşlaşması, sosyal ilişkilerde daha güçlü olunması, çevresel sorunların çözümleri konusundaki duyarlılıklarından ve mücadelelerinden asla vazgeçmezler.

Almanya’dan Emekli, eğitimci -araştırmacı Kemal Önal’da, çeşitli konularla ilgili olarak yaptığı  araştırmaları derleyip yazımlaştırarak,  çözümü konusundaki önerileri ile birlikte, ilgili makamlara cevabını alamayacağını bilmesine rağmen, yine birer dilekçe ile verir. Yetinmez.    Gazetemiz aracılığı ile de, kamuoyu ile paylaşır.

Kemal Önal, geçen hafta yine bir dosya ile büromuza  geldi. “ Toplum Sorunların Çözümüne Odaklı Konuların,  Eğitimde ve Medyada İşlenmesi ve de Saha da Uygulanması” başlığı altında, 10 ayrı araştırma ve çözüm önerisini kapsayan bir yazı serisini getirdi.

KONULAR

“Türkiye kuruyor. Politikacılar ve Halk duyarsız kalıyor.  Türkiye de Çevre ve Doğa yok ediliyor. Küresel ısınma insanlığın ve dünyanın sonunu getirebilir.  Mutlu bir insanlık ve güzel bir dünya için çalışanlar. Türkiye de ahlak ve manevi değerler eğitimine, acil ihtiyaç var.  Gazetelerden seçilmiş kısa, ilginç ve eğitici haberler. Gazetelerden seçilmiş ilginç ve eğitici özlü sözler.  Gazetelerden seçilmiş eğitici ve hayatı değiştirecek yazılar.  Deprem felaketi ve depremden korunma dersi. Dalaı Lama’dan  hayat ve insanlık dersi.” Gibi konuların yer aldığı bu yazı dizisini zaman zaman okurlarımızla paylaşacağız.  Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER