1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ARDIÇLI DERNEĞİ FAALİYETE GEÇTİ.

ARDIÇLI DERNEĞİ FAALİYETE GEÇTİ.
Bu haber 18 Eylül 2023 - 13:21 'de eklendi ve 442 views kez görüntülendi.

ARDIÇLI DERNEĞİ FAALİYETE GEÇTİ.

Geçtiğimiz yıllarda, Pozantı’nın en güçlü sivil toplum örgütlerinden birisi olan Ardıçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin, geçmiş dönem Başkanlığını yürüten Murat Ünsal’ın kendisini siyasete atarak, Pozantı’dan Ak Parti den İl Genel Meclisi Üyesi olması sonrası,  Ardıçlılar Derneği faaliyetini noktalayarak, aktif durumdan pasif duruma geçmiş idi.

KALABALIK

Pozantı’nın en yoğun nüfusuna sahip olan Ardıçlı’lar, yeniden biraya gelerek derneği tekrar faal hale getirdiler. Başkanlığını Zekeriya Ünsal’ın yaptığı bu derneğin açılışı, 15 Eylül 2023 Cuma gün öğleden sonra yapıldı.

Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut başta olmak üzere, Ulukışla Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin, birlikte açılış kordelasını kestiler. Yapılan Konuşmalar sonrası da, katılımcılara bir yemek verildi.

AKSAKLIKLAR

Pozantı’nın en kalabalık nüfuslu olan Ardıçlıların Dernek açılışında, önemli protokol aksaklıkları yaşandı.

Açış konuşmasını yapan sunucu, Saygı Duruşu yapılmadan ve İstiklal Marşı okunmadan, konuşmacılara yer vermek istemesini, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal ikaz ederek,  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı davetini yaptırdı.

PROTOKOL DERSİ

Bir diğer dikkat çeken protokol hatası ise, konuşmacılar sıralamasın da oldu. Sunucu  İlk olarak  Ulukışla Kaymakamı Uğur Muzaffer  Çam’ı davet etti. Sonrasında ev sahibi olan Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamut’a konuşma  davetini ise, Karamahmut  geri çevirdi. Ve tavrı ile de önemli bir protokol dersi vermiş oldu.

DESTEK SÖZÜ

Belediye Başkanı Mustafa Çay, yaptığı konuşmada bu derneğini her zaman yanında ve destekçisi olacağını belirtti. Diğer konuşmacılar ise,  Ardıçlı Derneğinin faaliyetleri ve  verecekleri destek hakkında bilgi verdiler.  Açılış daha sonra davetlilere verilen yemekle devam etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER