1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ARISOY: “AİLEMLE VEDALAŞIP, YOLLARA DÜŞÜTÜM”

ARISOY: “AİLEMLE VEDALAŞIP, YOLLARA DÜŞÜTÜM”
Bu haber 22 Mayıs 2018 - 13:39 'de eklendi ve 886 views kez görüntülendi.

Ak Parti İlçe Başkanı Arısoy, “SEÇİM STARTI” Verdi.

“AİLEMLE VEDALAŞIP, YOLLARA DÜŞÜTÜM”

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, kısa adı SKM olan, Seçim Kurulu Merkezi Programı çerçevesinde, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolu Başkanı Selçuk Coşkun ile, esnaf ziyaretleri sonrası, büromuza’ da   bir nezaket ziyaretin bulundu. 24 HAZİRAN 2018 Pazar günü, yapılacak olan seçimlerle ilgili olarak, başlattığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

VEDALAŞTIM…

Başkan Arısoy, “ AİLEMLE VEDALAŞTIM.” Çünkü, kendileri ile, 25 Haziran Sabahına kadar, çok fazla görüşemeyeceğimi söyleyerek, eşimden izin aldım. Artık, bu veda sonrası, Pozantı’nın tüm mahallelerini değil, tüm evlerini bire-bir ziyaret ederek, sorunlarının anında çözümünü sağlayacak, ekibi ve organizasyonu oluşturdum. Parti ayrımı yapmaksızın, tüm vatandaşlarımızla tek- tek görüşerek, 25 Haziran sabahından itibaren, hemen uygulamaya başlayacağımız, programı ve projeleri kendilerine anlatacağız. Tabii ki, görüşlerini de alacağız.”

VE BAŞKANLIK …

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın, Ülkeyi çok daha yükseklere taşımak ve vatandaşların, refah seviyesini artırma yolundaki aralıksız çalışmalarının, daha da genişletilerek, 25 Haziran Sabahından itibaren ara vermeden, faaliyetlerin süratlendirileceğini de sözlerine ekledi.

İTTİFAK BAŞARILI OLACAK

Arısoy, Pozantı’da da ittifakın sandıktan, vatandaşlarla bütünleşerek çıkacağını, MHP Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar ile, MHP’li Pozantı Belediye Başkanı M. Sami Baysal’la da, çok koordineli ve karşılıklı, iyi niyet ve anlayış çerçevesinde, yürüttükleri ortak çalışmanın, ürünü olacak olan, taban harekatını genişleteceğini, Kadın ve Gençlik Kollarının da, Yönetim Kurulu ve Teşkilat Mensupları ile birlikte, ev -ev dolaşacaklarını, bu birlikteliğin oluşumu konusunda da, bir süreden beri, eğitim çalışması yaptıklarını, sözlerine ekledi.

Pozantı, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy İlçe binasında da, Yönetim Kurulu Üyelerinin, nöbetleşe bekleyeceklerini, müracaat edecek olan vatandaşların isteklerinin, buradaki görevli tarafından, kendisine anında iletilmesi ile, çözümünün de, hemen gerçekleştirileceğini belirtti.Ak Parti Pozantı İlçe Teşkilatı, Başkan Yusuf Arısoy’un, Koordinasyonun da, Mübarek Ramazan Ay’ının her İftarını, bir mahallede yapmak üzere, oluşturduğu programı, geçen haftadan itibaren uygulamaya koydu.

Haber: Hayriye EROĞLU

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER