1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ARISOY: DAHA KALKINMIŞ BİR POZANTI İÇİN “ EL ELE”

ARISOY: DAHA KALKINMIŞ BİR POZANTI İÇİN “ EL ELE”
Bu haber 27 Kasım 2017 - 12:43 'de eklendi ve 1.564 views kez görüntülendi.

KADIN VE GENÇLİK KOLLARI SEÇİMİ YAPILDI.

ARISOY: DAHA KALKINMIŞ BİR POZANTI İÇİN “ EL ELE”

Ak Parti teşkilatlarında peş, peşe yapılmakta olan, kongrelerden birisi daha, önceki hafta Pazar günü yapıldı.

Pozantı’da bir “İLK” olarak, bir gün içerisinde gerçekleştirilen, İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Kadın Kolları Kongresi, AKÜN TESİSLERİNDE, yoğun bir kalabalığın katılımı ile, gerçekleşti.

ÖNCE GENÇLİK KOLLARI

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un, günlerdir süren çalışma ve yoğun bir gayreti sonrası gerçekleştirilen aynı gündeki iki kongre, Pozantı da olduğu kadar, Adana Kamuoyunun da büyük ilgisini çekti. Kongrenin hemen ertesi günü olan, 20 Kasım 2017 Pazartesi günkü, Adana’daki basın yayın organlarında da geniş yer buldu.Bu oluşumda, Ak Parti İl Basın Müşaviri Meslektaşımız, Mehmet Kaymak’ında, yazım ve yayın konusunda, büyük etkisi oldu.

19 Kasım 2017 Pazar günü, AKÜN TESİSLERİNDE, Saat 11.00’de başlayan, 5. Olağan Gençlik Kolları Kongresine, Adana’dan gelen AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özmansur, Harun Cavlak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Akif Dostbil, Müberra Kara, önceki dönem ilçe başkanları ile çok sayıda partili ve Pozantılı da katıldı.

Gençlik Kolları Kongresinin Divan Başkanlığını, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Bayram Uzundere yaptı. Mevcut Başkan Gani Can Ergül ‘ün, aday olmadığı seçimlere Selçuk Coşkun tek aday olarak katıldı. Kullanılan oyların tamamını alan Selçuk Coşkun, Ak Parti Pozantı Gençlik Kolları Başkanlığına getirilirken, Yönetim Kurulu da şu isimlerden oluştu: Özgür Şan, Zehra Kıymet, Oğuz Çalık, İnci Ağcabey, Gizem Adıgüzel, Ramazan Sabancı, Murat Tüfekçi, Yaşar Taş, Erkan Taşönü, Nail Yazıksız, Ömer Can Gören, Mustafa Pekcan, Can Çelik, Mustafa Yazgan. Oldular.

GENÇLİKLE HAREKET

Kongre sonrası, büromuza bir nezaket ziyareti yapan, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, ve Gençlik Kollarının yeni Başkanı Selçuk Coşkun, seçimleri değerlendirdi.ve şunları söyledi:

“İki öncelikli teşekkürüm olacak. Birisi, beni bu göreve layık görenler içindir. Elimden gelen tüm imkanları değerlendirerek, partimizi daha iyi yere taşıyabilmek için, Yönetim Kurulundaki, genç arkadaşlarımla birlikte, çalışmalara hemen başladık. Bu mücadeleyi, dalga, dalga genişleteceğiz. Pozantı’nın tüm mahallerine değil, tüm sokaklarına değil, tüm evlerine taşıyabilmek için, kapı, kapı, dolaşacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, Ak Parti Genelinde başlattığı Gençlik hamlesinde, Pozantı’nın yerini ve adını mutlaka duyuracağız. Bir diğer teşekkür ise, önceki Gençlik Kolları Başkanımız, Gani Can Ergül ve onun Yönetim Kurulunadır. İnanıyoruz ki, onlarda ellerinden gelen çalışmayı yaptılar. Bu bir bayrak yarışıdır. Ak Partinin bayrağı, arkadaşım Gani Can Ergül tarafından, gönderin en üstüne çekilmesi için, bize teslim edilmiş olup, inanları asla mahcup etmeyeceğiz” dedi.

FARKINDAYIZ VE HAZIRLIKLIYIZ

Ak Parti ziyaret ekibinde, yer alan ve kendisine yeniden“ GÖREVE DEVAM” imkanı tanınan, Pozantı Kadın Kolları İlçe Başkanı Büşra Durmuş, yaptığı değerlendirmesinde ise, yeni dönem çalışmalarına da yer vererek, “Sorumluluğumuzun Farkındayız ve Hazırlıklıyız” şeklinde başlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“19 Kasım 2017 Pazar günü, Kadın Kolları 5. Olağan Kongremizi büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik. Türkiye genelinde partimiz kadrolarında, kongreler ile devir -teslim yapılıyor.

Bu, aynı zamanda Ak Partinin, kendi iç dinamizminin de göstergesidir. Kadın Kollarının yeni dönemde, daha başarılı olacağına inandığımız ve sorumluluklarımızın farkında olan, kadınlardan yeni bir yönetim oluşturduk. Beni, görevime devam ettiren, tüm partililerime ve bir önceki Yönetim Kuruluma da, teşekkür ediyorum”diyerek açıklamasına şöyle devam etti.

DAHA ÇOK ÇALIŞMA

Geçmiş dönemde de Kadın Kollarımızla, yönetim ve mahalle teşkilatlarımızdaki partililerimizle birlikte, yoğun bir çalışma sergiledik. Referandum sürecinde, kapı, kapı, dolaşarak büyük bir özveri ile köylerimizi de kapsayan, çalışmalar yaptık. Bu konuda, destek veren tüm kadınlarımıza yürekten teşekkür ederken, önümüzdeki dönemde, partimizin daha fazla hizmete ve çalışmaya ihtiyacı olacağını da, buradan vurguluyor tekrar birlikte olacağımızı belirterek kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

YILMADIK

Ak Parti, Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş siyasette, KADININ yerinin çok önemli olduğunu, çalışma şartlarının da, erkeklere kıyasla daha zor olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Kırsal kesimlerde de, siyasetin devamlılığı açısından, kadınlarımız, erkeklerden çok daha fazla etkindirler. Sorunların çözümünde, çok daha fazla fedakarlık yapıyorlar. Kadın olmanın zorluklarını hep birlikte, her gecen gün daha da aşıyoruz. Ak Parti Kadın Kolların da bu oluşum, diğer partilere göre, çok daha sağlıklı ve bir o kadarda kalıcı olarak devam etmektedir.

Partimize olan yoğun ilgi, Kadın olarak, bizlerin zorlukları aşmamızda, çok daha büyük etken olmaktadır. Biz kadınları, yüreklendiren ve güçlendiren ise, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, kadınları her zaman siyasetin öznesi ve önderi ve ayrılmaz bir parçası olarak, görmesinden kaynaklanmaktadır. Bu da, bize büyük bir moral motivasyonu sağlamaktadır. Beni, tekrar aynı göreve layık gören ve seçenlere bir kere daha yürekten teşekkür ediyorum. dedi.

VE SEÇİLENLER

İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ümmügülsüm Ermeydanı’nın Divan Başkanlığını yaptığı kongrede Ak Parti Pozantı Kadın Kolları Başkanlığına mevcut Başkan Büşra Durmuş tek aday olarak katıldı. Kullanılan oyların tamamını alarak tekrar başkan seçilirken Yönetim Kurulunda ise, şu isimler görev aldı.

Ayşegül Ünal, Burcu Avcu, Elif Şimşek, Emine Parlak, Esra Özçelik, Fatma Vural, Hayriye Eroğlu, Melek Yıldız, Özge Bulat, Özlem Ertan, Safiye Demir, Senem Topraktepe, Şemsinur Türkyılmaz, Ümmügülsüm Eroğlu. oldular.

KONGRELERLE GÜÇLENİYORUZ

İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Kongreleri ile ilgili olarak, bir değerlendirme yapan, Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy da, şunları söyledi:

“Ak Parti Pozantı teşkilatında 19 Kasım 2017 Pazar günü, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlığı Kongrelerini aynı günde art, arda yaparak bir “İLKİ “de gerçekleştirmiş olduk.

Adana’dan, çok üst düzeyde katılımın gerçekleştiği, bu kongremize Pozantılı, hemşerilerimizin de, yoğun ilgi göstermeleri partimizin, ilçemizde her geçen gün, çok daha fazla güç kazandığının da, bir oluşumun teşkil etti. Bundan büyük bir memnuniyet duyduk. Bu vesile ile, yeni seçilen Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Coşkun ve Yönetimine başarılar dilerken, bayrağı genç arkadaşına teslim eden, önceki Başkanımız Gani Can Ergül ve Yönetimine de, aynı şekilde teşekkür ediyorum. Kadın Kolları Kongresinde ise, göreve devam kararı alınan, Büşra Durmuş Hanımefendinin de, önceki yaptığı çalışmalarına, bu dönemde yenilenen yönetimi ile birlikte, daha fazla ivme kazandıracağına inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

2019 ‘a HAZIRIZ

Arısoy, yenilenen bu iki kongre ile, partisinin daha da güçlendiğini belirterek, şunları söyledi:

“Arifesinde olduğumuz, 2019 seçimleri çalışmalarında, tüm teşkilatımızla birlikte, sahaya inip vatandaşlarımızın, her dert ve taleplerine ortak olmak, partimizi her yerde temsil etme, ödevlerimizi yerine getirme anlamında, çok aktif olmamız gereken, bir sürecin içerisindeyiz. Yakın zaman da, tüm ilçe ana kademe kongrelerimizin tamamlanması sonrası, İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Ve sonrasında da, yoğun bir çalışma temposu içerisine girmiş olacağız. Ancak, biz Pozantı teşkilatı olarak, zaten sürdürmekte olduğumuz çalışmalarımızı, daha da genişleterek devam ettiriyoruz” dedi.

YENİ PROJELER

Arısoy, Pozantı ile ilgili olarak, yeni projeler hakkında da şunları söyledi:

“Yeni oluşturduğumuz teşkilatlanmamız, sadece temsili anlamında değil, yeni projeler üreterek ve önceki projelerimizi hayata geçirmek için, yoğun çaba sarf edecek, üreten ve iktidarımız imkanlarından , ilçemizi faydalandırmak için, elinden gelenin hep fazlasını yapacaktır. Daha önceki açıklamalarımız da da, belirttiğimiz gibi, köylerimizde yaşanan sorunların çözümlenmesi için, ilçemizde tarımın geliştirilmesi için, hazırlamış olduğumuz“ HER KÖYÜMÜZE BİR GÖLET”projemizin hayata geçirilmesi, en büyük hedefimizdir.

Pozantı’nın, en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi olan “ÇAKIT ÇAYININ” ıslah edilmesi, ilçemize yeni kazandırılacak olan okullar, yeni piknik alanlarının yanı sıra, sanayinin ve ekonominin ivme kazanmasını sağlayacak, yeni alternatif projelerin, hayata geçirilmesi için uğraş verilecek. Bu yolla sosyo- ekonomik- kültürel anlamda, DAHA KALKINMIŞ BİR POZANTI İÇİN BİRLİKTE   EL ELE ÇALIŞACAĞIZ” dedi.

VE TEŞEKKÜR

İlçe Kongresini Gazetemizi değerlendiren, Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Coşkun adına, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy yaptığı ortak teşekkür açıklamasında şunları söyledi:

“Kongrelerimize katılımları ile, bizleri ve Pozantı’yı onurlandıran, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özmansur, Harun Cavlak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Akif Dostbil, Müberra Kara, önceki dönem ilçe başkanları ile çok sayıdaki partililerimiz ve Pozantı halkına teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER