1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ARISOY: HEDEF AK BELEDİYECİLİK

ARISOY: HEDEF AK BELEDİYECİLİK
Bu haber 22 Ocak 2018 - 11:47 'de eklendi ve 1.260 views kez görüntülendi.

ARISOY: HEDEF AK BELEDİYECİLİK

AK PARTİ KONGERESİ 3 ŞUBAT’DA

Ak Parti İl Teşkilatınca başlatılan, İlçe kongrelerinin dördünün yapılmasının ardından, verilen ara sonlandırıldı. Ve 3 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak olan 6. Olağan kongreleri Pozantı ve Karataş ile, başlayarak devam edecektir. Şubat ayı boyunca, on ilçe kongresinin tamamlanmasının ardından, büyük bir olasılıkla 31 Mart 2018 Cumartesi günü, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın katılımı ile, Adana ve Mersin İl Kongreleri yapılacak. Geçtiğimiz hafta içerisinde, Ankara Genel Merkeze çağrılan, mevcut İl Başkanı Fikret Yeni’ye, “YOLA DEVAM” kararı verilmesiyle il bazında, çalışmalar hız kazandı. Kongre takvimleri belirlendi. Ve Ak Parti de, seçim heyecanı dalga, dalga yayılmaya başladı.

YENİ’Yİ ZİYARET

Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, göreve “ GÖREVE DEVAM” onayı alan, İl Başkanı Fikret Yeni’yi, Tekir İlçe yönetimin den Ahmet Elemen ile, birlikte ziyaret ederek, “ HAYIRLI OLSUN” dileğinde bulundu. 3 Şubat 2018 Cumartesi gün yapılacak olan İlçe kongresine de davet etti. Ve de görüşlerini aldı.

AÇIK DAVET

Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy Gazetemiz Yönetici Muhabiri Hayriye Eroğlu’na yaptığı açıklamada seçim süreci için çalışmaların 22 Ocak 2018 Pazartesi gününden itibaren başlatılacağını belirterek şunları söyledi:

“ İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle yaptığımız toplantı sonrası, 3 Şubat 2018 seçiminde, İlçe Başkanlığı başta olmak üzere, Yönetim kurulunda da görev almak isteyen herkes müracaat başvurusunda bulunabilir. Seçim süreci işlemeye başladığından bizde mevcut İlçe Yönetim Kurlu Üyelerimiz ile yapmakta olduğumuz ziyaretlerle, eski başkanlarımız başta olmak üzere, yeni eski yönetim kurulu üyelerimizin yanı sıra, teşkilat mensuplarımızın da ak görüşlerini almayı sürdüreceğiz. Belirlenen süre bitiminde genel Merkezimizden gelecek olan Koordinatörler görev almak isteyenlerle bire bir görüşerek isim tespitinde bulunacaklar ve daha sonra da bu belirlenen listeyle seçime gidilecek.” Dedi.

HEDEF 2019

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, açıklamasının devamında ise, aşağıdaki değerlendirmelerde bulundu:

“3 Şubat 2018 İlçe Kongresinin hedefi, 2019 Mart Yerel ve sonrasında Kasım ayında yapılacak olan, Başkanlık seçimleridir. Pozantı İlçe teşkilatı olarak, Kongre günümüzden önce, bütün hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Bu arada şimdiye kadar görev yaptığımız, Arkadaşlarımızı Mahalle Başkanları ve Yönetimlerini tek, tek, ziyaret ederek emeklerinden dolayı teşekkür dileklerimizi ileteceğiz.”

AK BELEDİYECİLİK VE AK BAŞKANLIK

Arısoy devamla, “3 Şubat 2018 Cumartesi günü, yapılacak olan kongremizde, delegelerimiz, ilçemizi 2019 seçimlerinde temsil edecek olan, Ak ekibi belirleyeceklerdir.

Yeni seçilecek olan, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, her fırsatta önemini anlattığımız, “ÖNCE YEREL, SONRADA BAŞKANLIK” seçim sürecini yaşayacak olup, her ikisini de başarı ile, atlatacak olmanın, zor sınavını vereceklerdir. Ve böylece, teslim aldıkları emaneti, en iyi şekilde temsil edeceklerine, şimdiden inandığımız bu arkadaşlarımız, iki devreli seçim ile, Pozantı’ya AK BELEDİYECİLİĞİ, Ülkemize de, Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ile de, AK BAŞKANLIĞI getirmiş olacaklardır.

DEĞİŞİKLİK OLACAK

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, 3 Şubat 2018 İlçe Kongresinde, bazı isimlerin değişeceğini belirterek şunları söyledi:

“ Bu davaya gönül vermiş, her bir arkadaşımız üzerine düşeni vazifeyi yapacak ve kendisine kısmet olan, görevin adı ne olursa olsun, en iyi şekilde yerine getirebilmek için, üstün gayretler sarf edecek olup, “Halka Hizmet, Hakka Hizmet” prensibinin uygulayıcısı olmayı sürdüreceklerdir. 2019 seçimlerinde görev almak, bu zorlu mücadele ortamında, ülkemize milletimize ve ilçemize hizmet edebilmek için, yapılacak olan çaba ve gayretlerin, bir ucundan tutmak, dertlere ortak olmak, en azandan bu anlamda, gayret sarf eden insanlara, manevi destek olmak, büyük bir onur ve gururdur. Bu, aynı zamanda milli bir sorumluluk olup, İslam aleminin de, derdini omuzlayan, kadroların ve bu harekatın öncüsü, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, çabalarına da ortak olmak demektir.

Böylesi onurlu bir mücadele de, makam mevki gözetilmez. Hizmet beklenir.   Dolayısıyla, 3 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak olan kongremizin, ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken, sadece partililerimizle değil, tüm Pozantı’lı hemşerilerimizle, bir şölen havası içerisinde, bir arada olmayı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

ÖZEL HABER: Hayriye EROĞLU

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER