1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ ARISOY METAL YORGUNU DEĞİL”

“ ARISOY METAL YORGUNU DEĞİL”
Bu haber 04 Aralık 2017 - 10:00 'de eklendi ve 1.118 views kez görüntülendi.

Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni “ARİFE TARİF GEREKMEZ” dedi. Ve…

“ ARISOY METAL YORGUNU DEĞİL”

Geçtiğimiz hafta, Mübarek Mevlit Kandili günü olan, 29 Kasım2017 Çarşamba günü POZANTI, iki önemli misafiri konuk etti.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın, en fazla ilgi gösterdiği ve en çok geldiği, ilçelerin başında olan Pozantı, ziyaretinde Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ‘da, Vali Demirtaş’a eşlik ettiler.Ev Sahipliğini, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un yaptığı, bu ziyarette bazı toplantılar ve açılışlarda yapıldı.

MUHTARLARLA KAHVALTI

Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Muhtarlar ve Partililerle Kahvaltıda bir araya geldi. kendileri ile görüş alışverişinde bulunması sonrası da hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Pozantı Belediyesi meclis üyeleri Duran Ali Değirmenci, Mehmet Erdem, Mahmut Sezer, İlkay Pancar, Nigar Kartal, Mehmet Yurtçu, Mehmet Bölge, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Ali Özmansur, Yerel Yönetimler Başkanı Harun Cavlak, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Coşkun, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.

AYAK ÜSTÜ SİYASET

Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ın, ortak girişimleri sonucu, Pozantı’ya kazandırdıkları “ SOSYAL GİYİM MARKET”in açılışını Vali Demirtaş, Kaymakam Tengir, Başkan Baysal, Ak Parti İl Başkanı Yeni,   Ak Parti İlçe Başkanı Arısoy, CHP İlçe Başkanı Eroğlu, MHP İlçe Başkanı Taşpınar açtıktan sonra, partililerle ayak üstü bir görüşme yapan, Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ın, Pozantı Ak Parti Teşkilatı   ile ilgili, sorularını cevapladı.

KAN TAZELEDİK

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ın, Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni’ye, Gençlik ve Kadın Kolları Kongrelerinin değerlendirilmesine ilişkin sorusunu, Yeni şöyle cevapladı:

“ Bu, bir kan tazelemedir. Bu, bir bayrak yarışıdır. Bu, yeni bir mücadelenin, atılmaya başlanan ilk adımlarıdır. Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın, talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen, her iki kongrenin kaybedeni yoktur. Ak Partinin siyasi felsefesinde, sadece görev değişikliği vardır. Pozantı da yapılan, İlçe Gençlik Kolları seçiminde, bu değişim gerçekleştirilmiş olup, mücadeleyi başarı ile sürdüren önceki gençlik kolu başkanımız, kongreyle ile, yeni gençlik kolları başkanına görev devir teslimi yapmıştır.

KADIN KOLLARI DEVAM

Aynı gün öğleden sonra yapılan, Pozantı İlçe Kadın Kollarında ise, mevcut başkanımıza “ YOLA DEVAM’ denilmiş, yönetim ekibine ise, yeni isimler motive edilerek, çalışmaların daha üst seviyeye çıkarılması konusunda, kendilerine imkan tanınmıştır. Ak Partide görev almayanların, hiç bir zaman unutuldukları anlamı ortaya çıkmasın. Bu konuda, Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın, söylemlerinde hep belirttiği gibi, Ak Parti de Gidenler Yok. Gelenler Var. Bu demek oluyor ki, partimiz her kongre ile, hem güç kazanıyor, hem de üye sayımız, her kongre ile birlikte gün geçtikçe, artış gösteriyor” dedi.

ARISOY METAL YORGUNU DEĞİL

Kalabalık bir partili gurubunun da, merakla izlediği “ BU AYAK ÜSTÜ SİYASET” sohbetind, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ın, il Başkanı Fikret Yeni’ye, bir ikinci sorusu ise, mevcut İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un, yapılacak olan ilçe kongresinde, görevine devam edip etmeyeceği şeklinde oldu.

İl Başkanı Yeni’nin, bu konudaki cevabi ise, aynen şöyle idi.

“Partimizin Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, teşkilatımızın en genç ve bir o kadarda başarılı isimlerinden birisidir. Çalışmalarını izliyor ve takdir ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın, metal yorgunluğu kapsamındaki değerlendirmesi, Pozantı’da kendisi ile ilgili değildir”

ARİFE -TARİF GEREKMEZ

Pozantı Ak Parti camiasında, ilk defa onlarca kişinin can kulağı ile dinlediği,

“ BU AYAK ÜSTÜ SİYASET SOHBETİNİN” son bölümünde ise, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ın, Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni’ye hitaben “ Sayın Başkan, İlçe Başkanlığı ile ilgili açıklamanızı, daha net bir şekilde açar mısınız? Şeklindeki sorusunu ise, İl başkanı Fikret Yeni şöyle cevapladı:

“ ARİFE TARİF GEREKMEZ”. İlçe Başkanımız Yusuf Arısoy, “METAL YORGUNU DEĞİLDİR” şeklinde konuştu.

KISA SÜREDE DUYULDU.

Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni’nin, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un, ileriki bir tarihte yapılacak olan, İlçe kongresine TEK ADAYLA gidileceğini, açık bir şekilde telaffuz etmesi, izleyenler tarafından ve Pozantı kamuoyunda kısa sürede duyuldu.

Özellikle, Ak Parti camiasında, İlçe Başkanlığı için hayal kuranların, hesap yapanların, kendilerine ikbal kapısı aralamak için, ayak oyunlarına girme düşüncesinde olanların, rüyaları da böylece acı bir gerçekle   noktalanmış oldu.

HABER: TAMER ÜNAL

FOTOĞRAFLAR : HAYRİYE EROĞLU

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER