1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ARISOY” SANAYİ’DEKİ HUZURSUZLUĞA ÇÖZDÜ

“ARISOY” SANAYİ’DEKİ HUZURSUZLUĞA ÇÖZDÜ
Bu haber 17 Eylül 2018 - 9:03 'de eklendi ve 878 views kez görüntülendi.

Az Kalsın Taşınıyordu…

“ARISOY” SANAYİ’DEKİ HUZURSUZLUĞA ÇÖZDÜ

Geçen yıl, otoban üzerinde faaliyete geçen, Trafik Denetim Kontrol Merkezinin buradan kaldırılarak, Pozantı içerisinde D/750 Karayolu üzerindeki, Sanayi Bölgesine taşınacağı haberleri, yöredeki esnaflar arasında huzursuzluk yaratıyor. Önceki hafta İlçeden tayini çıkan, Pozantı Eski Kaymakamı Taner Tengir’in, icraatı olarak dillendirilen, Trafik Denetleme Kontrol Merkezi İstasyonun, yer değiştirilmesi, başlangıç aşamasına gelmiş iken, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, olaya el koydu.

KARAR VERİLDİ.

Bariyerlerin sökülmeye başlaması ile birlikte, olaydan haberdar olan İlçe Başkanı Arısoy derhal Adana Valiliğini arayarak, yapılacak olan bir taşınma işleminin Sanayi esnafı arasında büyük huzursuzluk yaratmaya başladığını, dile getirdi.

Yapılan inceleme sonrası, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un taşınma işlemine karşı olan, müdahalesinin son derece yerinde olduğunun görülmesi ile birlikte, Trafik Denetleme Kontrol İstasyonun mevcut yerinde, faaliyetine devam etmesine tekrar karar verildi.

TEŞEKKÜR

Arısoy’un başlattığı bu durdurma girişimini öğrenen, Sanayi Esnafı memnuniyetlerini dile getirerek, Arısoy’a teşekkür ettiklerini de öğrendik.

ESKİ TEKFEN ŞANTİYESİ

öğrendiğimiz bir başka bilgiye göre, Trafik Kontrol Denetleme İstasyonun yeni yeri, yine otoban üzerinde, Eski Tekfen Şantiyesinin de yerinde konuşlandırılacak.

Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER