1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ARISOY: SEÇİM’DE TEK ADAY AK PARTİDİR

ARISOY: SEÇİM’DE TEK ADAY AK PARTİDİR
Bu haber 29 Ocak 2018 - 11:19 'de eklendi ve 1.321 views kez görüntülendi.

BAKAN ÖMER ÇELİK’DE KATILIYOR

ARISOY: SEÇİM’DE TEK ADAY AK PARTİDİR

Ak Parti Genel Merkezince, verilen ara sonrası, İlçe Kongrelerine yeniden start verildi. Kalan 10 İlçenin Kongreleri, 3 Şubat 2018 Cumartesi günü, Pozantı ve Karataş ile başlayacaktır. Merkez İlçe seçimleri ise en son tarihlere bırakıldı. Son olarak, 31 Mart 2018 Cumartesi günü yapılacak olan, Adana ve Mersin İl seçimleri, 2019 Yerel ve Başkanlık seçim maratonun, başlangıcı olarak belirlendi. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın da, büyük bir olasılıkla katılacağı, bu iki İl Kongresi, her iki İl’de de, büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor.

ARISOY “HERKES DAVETLİ”

Atatürk Kültür Merkezinde, 3 Şubat 2018 Cumartesi günü, saat 10.00’dan itibaren, başlayacak olan kongre ile ilgili olarak, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, şu açıklamalarda bulundu:

“ Pozantı Kongresini, sadece partililerimizin ve teşkilat mensuplarımızın katılacağı, bir seçim olarak değerlendirmiyoruz. Atatürk Kültür Merkezinde, yapılacak olan Genel Kurulumuzu, bir şölen havası içerisinde gerçekleştireceğiz. Hazırlıklarımızı da, bu geniş çerçeve içerisinde yapıyoruz” Dedi

TRUKUAZ MAVİSİ HAKİM OLACAK

Arısoy, kongre hazırlık düzenin, profesyonel bir firma tarafından organize edileceğini belirterek, açıklamasına şöyle devam etti:

“Salon düzenlememizde, hakim renk turkuaz mavisidir. Divan masasının arkasında yer alacak olan aynı renkteki profil üzerinde, Şanlı Bayrağımız, Atatürk ve Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’nın portresi bulunacaktır.Salonda, girişten itibaren, beyaz turuncu ve mavi balonlarla süslenecek, aynı şekilde, genel kurul salonunda da hakim renk, yine turkuaz mavisi olacaktır. Bu düzenlemenin, Pozantı da bu güne kadar yapılmış olan, Ak Parti Genel Kurullarından çok daha etkili olacağına inanıyoruz.

BAKANIMIZ ÇELİK KATILACAK

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, “ Yapılan hazırlıklarımızı ve Genel Kurulumuz katılımcılar ile, hem onurlanacak, hem de coşku ve heyecan kazanacaktır” diyerek sözlerine, şöyle devam etti:

“Kongremizi, Adana Millet Vekillerimizden ve Avrupa Birliği Bakanımız, Baş Müzakereci, Sayın Ömer Çelik ve diğer Adana Millet Vekillerimizin yanı sıra, İl Başkanımız, İl Yöneticilerimiz ile Çevre İlçe Başkanlarımızda katılacaklardır.

2019’un İLK BAŞLANGICI

Arısoy,3 Şubat 2018 Kongresinin Pozantı’nın, aynı zamanda, tarihi bir geçmişinin de, devamı niteliğinde olacağını belirterek, şunları söyledi:

“Bilindiği gibi, Pozantı’mız Milli Mücadeledeki, Çete Savaşı ile, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın, Meşalesini yakan ilk yerdir. 1.Meclisin açılışı olan, 23 Nisan 1920 sonrası, daha düzenli ordular kurulmadan önce, yerel güçler ile, işgalci Fransız ve Ermeniler Pozantı’dan kovularak, 25 Mayıs 1920’de, özgürlüğüne ilk kavuşan bir yerdir.3 Şubat 2018 tarihinde yapılacak kongremiz, siyasal tarihimizde de, önemli bir dönüm noktası teşkil edecektir.

2019 yılının başlaması ile birlikte, önce Yerel sonrasında da, Başkanlık seçimlerinin, önemeli noktalarından, birisini oluşturacaktır. Ak Partinin, Ak Kongresi ile devam ettirilecek olan, Ak Hizmetleri tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da sürdürmeye devam ettirmek için, yoğun çaba ve gayret sarf edeceğiz”

TEŞKİLATI HAZIRLADI.

Arısoy, Kongre öncesi hazırlık çalışmalarına, çok erken başlanıldığını belirterek bu konuda da şunları söyledi:

“Öncelikli olarak, Yönetim Kurulumuzla birlikte, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kolları teşkilatlarımızla, Pozantı’nın tüm Mahallerinde, çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek, vatandaşlarımıza Ak Hizmeti, ayaklarına kadar taşıdık”

İSTİHDAM YARATIN

Yusuf Arısoy, bu çalışmalarına örnek olarak, İlçe Kadın Kolları toplantısında, yaptığı bir konuşmada, Ak Partili Kadınların, üretim anlayışına dönük, hizmet çalışmaları içerisinde olmaları gerektiğini belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“ Ziyaretlerinizde, tabiki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, tespit ederek giderilmesi konusunda, bizlere yardımcı olmaya devam edeceksiniz. Ancak, bundan daha önemlisi ise, özellikle Kadınlarımızın ekonomilerini, rahatlatacak ve üretken hale getirilecek çalışmalarla ilgili görüşlerini alarak, kendilerine bu konuda,   Kaymakamlık ve Kobiler aracılığı ile, maddi destek sağlanacağını söyleyerek, projelerini hayata geçirme konusunda, kendilerine destek olunacağını, özellikle belirtmelisiniz” Dedi.

ISLAH VE GÖLET

Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Pozantı için çok önemli bir projenin, hayata geçirilme çalışmalarına başlandığına değinerek, şunları söyledi:

“İlçemizin kaderini değiştirecek olan bu proje, Çakıt Çayının ıslahı ve üzerine yapılacak olan bir gölettir. Orman ve Su işleri Bakanlığımızca, her türlü çalışmalar tamamlanmıştır. İlçemizin, gerek doğa ve gerekse de, sosyal yönden, çehresini değiştirecek olan bu projenin, sonlandırılması ile, Pozantı çok önemli ve turistik bir cazibe merkezi haline geleceği gibi, aynı zamanda istihdam sağlayıcı ekonomik bir değere de, kavuşmuş olacaktır” Dedi.

HİZMET KERVANI

Bu konuda, hiç bir siyasi ayrım ve siyasi amaç gütmedik. Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Ak Parti İlçe Başkanlığı ve MHP İlçe Başkanlığının yanı sıra, Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerinin de, katılımı ile oluşturduğumuz hizmet kervanını, Pozantı’nın evlerine kadar taşıyarak, vatandaşların, bire-bir görüşlerini aldık. İhtiyaçlarını anında gidererek, her konuda yanlarında olduğumuzu, kendilerine hissettirdik”

PROTEZ VE EV

Arısoy, bu çalışmalar çerçevesinde, Gökbez Mahallesinde, evleri yıkılmak üzere olan iki vatandaşın konutlarının, oturulur hale getirilebilmesi için, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Ak Parti İlçe Başkanlığının, katkı sağladıklarını belirtti. Arısoy ayrıca, yine Gökbez köyünde, tek başına yaşayan, Kerim Oruç adlı yaşlı bir vatandaşın, durumunun yardıma muhtaç olduğunun öğrenilmesi ile birlikte, derhal harekete geçtiklerini, kendisine Protez ayak taktırdıklarını, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Sema Güngör ile, Sosyal Yardımlaşama Vakfı Müdiresi, Şükran Çiftçinin nezaretinde, Adana Huzur Evine götürülerek, ömrünün geri kalan kısmının, rahat ve huzurlu bir şekilde, geçmesini sağladıklarını da ifade etti.

DEĞERLENDİRİLECEK

Ak Parti, Pozantı İlçe seçimlerinde, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlık için, görev almak isteyenlerin, müracaatlarını İlçe Yönetim Kuruluna yapmaları, önceden açıklanmış idi.

Buna göre, hafta içerisinde, henüz belirlenmeyen bir gün de, Ak Parti Genel Merkezinden, Bölge Sorumluları gelerek İlçe binasında, adaylarla bire-bir görüşecekler ve daha sonra da, tespit edilecek olan isimlerle, Genel Kurula 3 Şubat 2018’e gidilecektir.

TEK ADAY “AK PARTİ”

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, 3 Şubat 2018 Cumartesi gün yapılacak olan, Pozantı İlçe Kongresi ile ilgili olarak, şunları söyledi:

“ Ak Parti de, Ak Zihniyet hakimdir. Benlik değil, Bizlik vardır. Bu bizliğin, tanımı ise, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın şahsında, Milletimizle, bütünlüktür. İşte, bu anlayış, Bizlik mücadelesidir. Pozantı Kongremizde de bu zihniyet hakim olacaktır. Yaklaşık, iki yıldır sürdürmekte olduğum, İlçe Başkanlığı görevimde de, bu düşünce içerisinde, çalışmalarımı sürdürdüm. Ak Partiye Hizmet, Millete Hizmet Felsefesinden hareketle, sadece makamlarla değil, gerektiğinde bir partili olarak da, çalışmalarımı aynı kesintisiz sürdüreceğim. Dolayısıyla da, Kongremizin tek adayı, sadece “ AK PARTİDİR” olup, şimdiden seçimlerimizin Hayırlı ve Uğurlu olmasını diliyorum”

ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER