1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ARISOY:15 TEMMUZ BÜYÜK BİR TERÖR SALDIRISI İDİ…

ARISOY:15 TEMMUZ BÜYÜK BİR TERÖR SALDIRISI İDİ…
Bu haber 10 Temmuz 2017 - 10:31 'de eklendi ve 1.102 views kez görüntülendi.

AK PARTİ Pozantı İlçe Başkanı YUSUF ARISOY

15 TEMMUZ BÜYÜK BİR TERÖR SALDIRISI İDİ…

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Hain FETO’nun Hain Kalkışması olan ancak, halkımızın demokrasiye olan inancı ve Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’nın, cesur ve kararlı tutumu ile, başarısızlığa uğrayan, 250’ye yakın şehit verdiğimiz, 15 TEMMUZ HAİN KALKIŞMASI ile, ilgili olarak yaptığı açıklamada aynen şu görüşlere yer verdi:

“15 Temmuz 2016 gecesi bir darbe girişimi ve aslında devletin askerlerinin kendi milletine yaptığı Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük terör saldırılarından biriydi.Çok büyük bir demokrasi sınavı verdik millet olarak, O CUMA gecesi, tüm tehlikelere rağmen, yürekli binlerce vatandaş ve iyi bir lider ile, bu sınavı başarı ile geçtik.Ülkemizin yakın tarihini bilen, darbeleri yaşamış, yada okumuş akıl sahibi, hiç kimsenin destek olamayacağı bir girişim yaşadık.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin, her döneminde hain emellere sahip, üst akılların masası olan yapılaşmalar ile, mücadele etmiştir.Ancak, bu kalkışma ile, ne yaparlarsa yapsınlar, hangi oyunlarla bizi birbirimize düşürmek isterlerse, üstesinden asla başarılı olamayacaklarını, büyük bir cesaret örneği ile, canımız ve milletimiz pahasına kanıtladık.

Şimdi, bu kanlı gecenin yıl dönümünde, bir kat daha söylüyoruz, demokrasimizin kara lekesi olan, bu gecesini asla unutmayacağız. Ve unutturmayacağız. Gelecek nesiller, o gece verdiğimiz şehitlerin, bu ülke için ne kadar önemli olduğunu dinleyerek büyüyecek.

ALLAH, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZE, VE TÜM ŞEHİTLERİMİZE RAHMET ETSİN, ÜLKEMİZİ BÖYLE KANLI GECELERİN TEKRARINDAN KORUSUN İNŞALLAH.YANI SIRA, GAZİLERİMİZ DAİMA YÜREKLERİMİZİN BAŞ KÖŞESİNDE VE BAŞIMIZIN TACI OLARAK, ÖMÜRLERİNİ RAHATLIKLA SÜRDÜRECEKLERDİR.DEDİ.

 

Özel Haber: Hayriye EROĞLU

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER