1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ARISOY’A “TEŞEKKÜR” YOK

ARISOY’A “TEŞEKKÜR” YOK
Bu haber 29 Temmuz 2019 - 9:59 'de eklendi ve 815 views kez görüntülendi.

ARISOY’A “TEŞEKKÜR” YOK

Meclis Üyeliğinden iş hayatına geçiş yapan, Büşra Durmuş ile ilgi yazımız, en fazla okunan yazı oldu. Siyaset kulislerinde de, bir o kadar konuşuldu.Yüreğir Belediyesinin, Teknik Kadrosuna Mühendis olarak geçiş yapan Büşra Durmuş, kendi sanal ortamından, gazetemizdeki kendisiyle ilgili yazıya, bir açıklama yapma gereği duymuş.

Görüşleri kendisini bağlar. Baştan sona kadar, dikkatle okuduğumuz bu açıklamada ise, ilgimizi çeken en önemli kısmı Büşra Durmuş’un, kendisini iş aldıranlarla ilgili, teşekkür bölümü oluşturdu.Durmuş işe başlamasında, Adana Millet Vekillerinden Mehmet Şükrü Erdinç, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz, Ak Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler ve üç dönemdir Meclis üyeliğini devam ettirmekte olan Ebru Doğucu’ya teşekkür ederken, Ak Parti Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir ile, Pozantı’daki iş hayatında, önce patronluğunu, sonra da siyasette İlçe Başkanlığını yapan Yusuf Arısoy’a, her nedense teşekkür etmemiş. Pozantı Kamuoyu, bunun nedenlerini merak edip duruyor. Açıklaması bize değil, Durmuş’a düşer.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER