1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ARISOY’dan “ HİZMETE DEVAM” mesajı

ARISOY’dan “ HİZMETE DEVAM” mesajı
Bu haber 24 Eylül 2018 - 12:40 'de eklendi ve 1.168 views kez görüntülendi.

ARISOY’dan “ HİZMETE DEVAM” mesajı

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, değişik bir hizmet profili ile vatandaşların, ilgi ve alakasını üzerinde topluyor. Siyaseti, kişisel değil, “TOPLUMA HİZMET” anlayışı ile, yaklaşık iki yıldan beri, İlçe Başkanlığını, bu anlayış içerisinde sürdüren Yusuf Arısoy’un, mesaj olarak Pozantı halkı ile paylaştığı bir ileti, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarının genel bir sunumu oldu. Arısoy, bu SMS yolu ile, Pozantı halkıyla, şunları paylaştı:

“İlçemizin, daha yaşanabilir bir hale gelmesi için, çalışıyoruz. Ve sizlerin görüşlerine önem veriyoruz. Talep ve öneri ve görüşlerinizi, 0322 581 40 20 telefon Numarasından, ve İlçe binamıza gelerek, teşkilatımız ile paylaşabilirsiniz.”

Haber:  Hayriye EROĞLU

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER