1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ARISOY’dan Yıl Dönümü Ziyareti

ARISOY’dan Yıl Dönümü Ziyareti
Bu haber 31 Temmuz 2017 - 11:03 'de eklendi ve 1.050 views kez görüntülendi.

ARISOY’dan Yıl Dönümü Ziyareti

Basında Sansürün Kaldırışının Yıl Dönümü dolayısıyla, Gazetemize ziyaretler yapıldı.İlk ziyaretçimiz olan, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, yaptığı nezaket ziyaretinde, şunları söyledi:

“Pozantı’mızda, iki yerel gazetenin yayınlarını sürdürüyor olması, gerçekten takdir edilecek büyük bir başarıdır. Böyle zorlu bir uğraşı, devam ettirme konusundaki gayretlerinizden dolayı, sizleri yürekten kutluyorum.

Yerel basınımız aracılığı ile, biz siyasetçiler başta olmak üzere, toplumun tüm kesimleri de, seslerini duyuruyorlar. Yayınlarınızla paylaştığınız, Pozantı’nın sorunlarını da yetkililere iletmeniz ile, bunların çözümünde de kolaylık sağlıyorsunuz.

Gazeteniz, haber zenginliği ve görselliği de, gerçekten takdir edilecek bir çalışmanın eseri olmaktadır. Bu vesile ile, Sansürün Kaldırışının Yıl Dönümünü de kutuluyor, sizleri başarılarınızdan dolayı da, tebrik ediyorum” dedi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’da yaptığı cevabi konuşmada şunları söyledi:

Öncelikli olarak, bu nazik ziyaretinizden dolayı, size teşekkür ediyoruz. Basında Sansürün Kaldırılış Yıl Dönümünde, Ak Parti İlçe Başkanı olarak, İLK defa böyle bir ziyareti siz gerçekleştirdiniz. Bu da, bize göre Ak Partinin Sansürle ilgili duyarlılığının bir sonucudur” dedi.

Foto: Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER