1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ ARTIK FAHRİ POZANTI’LIYIM”

“ ARTIK FAHRİ POZANTI’LIYIM”
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 10:18 'de eklendi ve 626 views kez görüntülendi.

İlçemize Özel Olarak Geleceğini Açıklayan Kılıçdaroğlu:

“ ARTIK FAHRİ POZANTI’LIYIM”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Gaziantep’den- Ankara’ya Karayolu ile yaptığı dönüş sırasında, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun konaklama tesisinde verdiği, bir çay içimlik mola da, Eroğlu ailesi ile birlikte çektirdiği fotoğrafın, sanal ortamda paylaşımı ve bunu da, Gazetemizin,  “EROĞLU’NA  AİLE BOYU FOTOĞRAFI SORDUK?” başlığı ile yaptığımız haber, sadece Pozantı’da değil, CHP Örgütlerinin yanı sıra, Ankara’dan da büyük ses getirdi.

İLETİLDİ

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ın, bu habere dayanarak “POZANTI KONUŞUYOR” sayfasında, “GELMELİ” başlığı altında yaptığı yorum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, wahtsapp aracılığı ile iletildi.

Pozantı CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz, gazetemizde çıkan CHP ile ilgili yayınları, devamlı olarak Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, wahtsapp aracılığı ile gönderen duyarlı bir siyasetçi.  

FAHRİ POZANTI’LIYIM

Kapuz geçtiğimiz hafta da, gazetemizde yer alan CHP ile ilgili haberleri, yine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sanal ortam aracılığı ile iletti.

Haberlerimizi okuduktan sonra, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz’a, wahtsapp dan cevabi dönüş yapan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, aşağıdaki açıklamayı yaptığını, biz de Kapuz’dan öğrendik.

Bu gelişmeler sonrası, “BEN ARTIK FAHRİ POZANTI’LIYIM. Dolayısıyla da, Pozantı’ya da özel olarak gelmem kaçınılmaz hale geldi.”  Şeklinde verdiği müjdeli mesajın duyulması, Pozantı CHP Örgütünde, büyük bir hareketliliği beraberinde getirmiş oldu.

5 AĞUSTOS

Pozantı’nın, 25 Mayıs Kurtuluşu ile eşdeğerli olan, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Devletimizin Adının Konduğu  ve Ulus Devlet olarak, tarih sahnesinde yer almaya başladığı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk açılışı olan 23 Nisan 1920’den sonrası, Cumhurbaşkanı ve  Meclis Başkanı olarak,  5 Ağustos 1920’de Pozantı’ya gelişi ve burada yaptığı kongre, her geçen yıl  önemini daha da artırarak, tarih sayfalarındaki yerini sürdürüyor.  

GAZETEMİZİN BAŞARISI

Bilindiği gibi 5 Ağustos 1920’yi, tarihin tozlu sayfalarından gün ışığına çıkararak, sürdürdüğü devamlı yayınlarıyla, böylesi önemli günü ve  yıl dönümlerini, Pozantı’ya kazandıran ve 2003 yılından itibaren de, resmi törenlerle kutlanmasını, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi  tarihi başarısı olmuştur.

MUSTAFA GELDİ

5 Ağustos 1920’nin 100. Yıl Dönümü, geçtiğimiz yıl 5 Ağustos 2020’de, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın yoğun gayretleri ile, anlamına yakışır bir şekilde kutlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mustafa Şentop’da, o gün İkinci Mustafa olarak, Pozantı’ya gelip bu onurlu törene, anlam kazandırdı. Bu geliş de yurtta büyük yankı uyandırdı.  

SIRA KEMAL’DE

Bu sene 5 Ağustos 2021’de, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Pozantı’ya ilk gelişinin 101. Yıl Dönümünü kutlayacağız.

Böylesi, onuru ve anlamı büyük olan, bu yıl dönümü töreninde, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Pozantı’ya gelişini bu tarihi yıl dönümüne rast  getirmesi, adının ve temsil ettiği CHP’deki Genel Başkanlık konumunun, Ulu Önderimizin adıyla ve mevcut konumu ile, adaş olmasının yanı sıra, bizzat kendisinin de açıkladığı gibi, artık Fahri Pozantı’lı olması ile de, ayrı bir anlam kazanacaktır. ( Özel Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER