1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ASIRLIK GAZETE YENİ ADANA

ASIRLIK GAZETE  YENİ ADANA
Bu haber 18 Aralık 2017 - 11:06 'de eklendi ve 911 views kez görüntülendi.

ASIRLIK GAZETE

YENİ ADANA

Adana’da, 1918 yılında yayın hayatına başlayan ve Milli Mücadelede halkı, işgalci Fransız ve Ermenilere karşı direnmesi yolundaki yayınlarının yanı sıra,

Ulusal Kurtuluş Savaşımıza ve Atatürk’ün yanında yer alarak, verdiği destek ile, Bir Milli Mücadele Gazetesi olan Yeni Adana, yayın hayatında bir asra girdi.

Ahmet Remzi Yüreğir tarafından, 25 Aralık 1918’de yayın hayatına başlatılan, Yeni Adana Gazetesi, kuruluşundan günümüze kadar, Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerinden, ödün vermeden yayın hayatını sürdürmektedir. Yeni Adana Gazetesi, 1965 yılında New York’da, Dünya Basın Başarı Ödülünü alan, ilk Türk Gazetesi oldu.

Halen, Çetin Remzi Yüreğir’in sahipliğini yapmakta olan, Yeni Adana Gazetesi yayın hayatının 100. Yılı dolayısıyla, 24 Aralık 2017 Pazar gün, Seyhan Otelinde vereceği bir kokteyl ile, konukları ve Yeni Adana dostlarıyla buluşacaktır. Pozantı’da da bir süre vagonlarda basılan Yeni Adana Gazetesinin 100. Yılına girişini yürekten kutluyor, yayın hayatında daha nice başarılı yıllar diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER