1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ASKİ, Adana’nın Altyapısını Güçlendirdi

ASKİ, Adana’nın Altyapısını Güçlendirdi
Bu haber 21 Ocak 2019 - 8:08 'de eklendi ve 696 views kez görüntülendi.

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan değerlendirmede, son dönemde sık sık yaşanan sağanak ve şiddetli yağışların Adana’yı olumsuz yönde etkilemediği bildirildi.

ASKİ, Adana’nın Altyapısını Güçlendirdi

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), 2014 yerel seçimlerinden bu yana Adana’nın altyapısını güçlendirecek çok önemli projelere imza atıyor. En ufak bir yağmurda bile şehrin birçok noktasında oluşan ve artık Adana’nın kronikleşen sorunu olan su taşkınlarını birçok yerde ortadan kaldırmak ve bazı kritik bölgelerde de minimuma indirmek için bu güne dek çok önemli yatırımlar yapıldı.

ASKİ, ŞİDDETLİ SAĞANAK YAĞIŞLA BAŞA ÇIKTI

ASKİ personellerinin canla başla çalışarak hayata geçirdiği bu çalışmalar son dönemlerde meyvesini verdi ve her yağmur sonrası oluşan kötü görüntüler tarihe karıştı. Son haftalarda şiddetli ve sağanak yağışlar sonucunda, birtakım altyapısal problemleri bulunan yerler haricinde herhangi bir sorun yaşanmadı.

Adana’da ortalama 75 mm yağış meydana geldiği 15 Ocak Salı gününde 7/24 esasına göre çalışan ASKİ personelleri su birikintisi oluşan yerlere (Valilik kavşağı, Karnıyarık Geçit, Merkez Otogar) anında müdahale ederek aksaklıkları ortadan kaldırdı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından ”şiddetli yağış” olarak nitelendirilen dünkü sağanak yağış için aynı zamanda sel ve su baskınlarının oluşma ihtimaline karşılık uyarı da yapılmıştı.

YAĞMUR SUYU HATLARININ BAKIM ÇALIŞMASI TİTİZLİKLE YAPILIYOR

Adana’nın yaşanabilirliğini ve vatandaşların hayat kalitesini arttırabilmek için başarılı çalışmaları hayata geçiren Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, gerek şehir merkezinde gerek de ilçelerde yağmur suyu hatlarının bakım çalışmasını titizlikle sürdürüyor. Aynı zamanda Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile sürekli irtibat halinde olan ASKİ, hava durumuna göre yağış gelmeden birkaç saat önce ekipleri hazır bulunduruyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER