1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ASKİ, engelli abonelerin yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyor

ASKİ, engelli abonelerin yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyor
Bu haber 08 Aralık 2019 - 16:07 'de eklendi ve 824 views kez görüntülendi.

ASKİ, engelli abonelerin yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyor

ENGELSİZ MASA İŞLERİ KOLAYLAŞTIRIYOR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, engelli aboneye çiçek veren ASKİ bürokratları, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda, verilen hizmetlerde engelli vatandaşların işini kolaylaştırmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği hizmetlerle adından söz ettiren Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), engelleri ortadan kaldırmak için çaba sarf ediyor.

ASKİ Genel Müdürlük binasında faaliyete geçirilen ‘’Engelsiz Masa’’ uygulaması sayesinde çeşitli abonelik işlemleri için kuruma başvuran engelli aboneler, ASKİ personelleriyle birlikte tüm işlemlerini en hızlı şekilde tamamlıyor.

BAŞKAN ZEYDAN KARALAR, ENGELLİ VATANDAŞLARLA İLGİLİ ÇOK DUYARLI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ASKİ Engelsiz Masa’ya başvuran abone Emine Bal, ASKİ’nin kendilerine sunduğu hizmetler için teşekkür etti. ASKİ Halkla İlişkiler biriminde bulunan Engelsiz Masa’da Emine Bal’ı karşılayan ve ona çiçek veren ASKİ Genel Müdürü Zeki Aysan, ‘’Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda, engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. ASKİ tüm uygulamalarıyla bunu ortaya koymaktadır’’ şeklinde konuştu.

ENGELLİYE YÜZDE 50 İNDİRİM

Yüzde 40 ve üzeri engeli olduğunu sağlık raporu ve engelli kartıyla belgeleyen vatandaşlara, ASKİ tarafından su faturalarında birim fiyat üzerinden %50 indirim uygulanıyor. Engelli vatandaşların günlük yaşamlarında yaşadığı sorunların farkında olan ASKİ, tüm çalışmalarında engellilere karşı sorumluluk bilinciyle hareket ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER