1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ASKİ, Hızır Gibi Yetişti

ASKİ, Hızır Gibi Yetişti
Bu haber 14 Ocak 2019 - 10:57 'de eklendi ve 686 views kez görüntülendi.

Karlı yollarda mahsur kalan öğrencilerin yardıma Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ koştu.
ASKİ, Hızır Gibi Yetişti

KARDA MAHSUR KALAN ÖĞRENCİLERİN YARDIMINA ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE ASKİ KOŞTU

Yüksek standartlarda içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hizmeti sunan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), tüm çalışmalarını başarısının odak noktasında vatandaşların yer aldığını unutmadan titizlikle sürdürüyor. Vatandaşların memnuniyetinde sürekliliği hedefleyen ASKİ personelleri, her durumda ve koşulda kimse mağdur olmasın diye canla başla çalışıyor.
Pozantı ilçesinin dağlık kesimlerinde yer alan mahallelerde uygulanan taşımalı eğitim sistemi nedeniyle öğrencileri okuldan evlerine taşıyan servis aracının karda mahsur kalması sonucu çocukların yardımına Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekipleri koştu.
Aşçıbekirli mevkiinde yaşanan duruma anında müdahale ederek öğrencilerin servis aracına zincir takılırken; yoldaki kar da yine Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekiplerince temizlendi ve yol ulaşıma açıldı.

ÖĞRENCİLER ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE ASKİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Kendilerini okuldan eve götüren servis aracının karlı yolda kalması sonucu tedirgin olduklarını ancak Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ personellerinin anında imdatlarına yetişerek sorunu ortadan kaldırdığını ifade eden öğrenciler, ”Hüseyin Sözlü Başkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Sayenizde evimize ulaşabileceğiz.” dedi.
AŞIRI KAR NEDENİYLE VATANDAŞIN MAĞDUR OLMASI ÖNLENİYOR
Pozantı’nın tüm mahallelerinde Adana Büyükşehir Belediyesi, Pozantı Belediyesi ve ASKİ kolektif bir çalışma sunarak aşırı kar yağışı sonucunda vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER