1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ASKİ’den Engelsiz Hizmet

ASKİ’den Engelsiz Hizmet
Bu haber 04 Haziran 2017 - 11:20 'de eklendi ve 1.100 views kez görüntülendi.

ASKİ’den Engelsiz Hizmet

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, birçok başarılı projeye imza atarken vatandaşların mağduriyetleriyle ilgili sorunlarına da duyarlılık gösteriyor.

Her alanda Adanalılara en iyi hizmeti veren ASKİ, engelli vatandaşların mağdur olmaması ve her türlü işlemlerini kolaylıkla yapabilmeleri için de adreslerine kadar ekip yolluyor.

ASKİ ekipleri, 4 yıldır yatağa bağlı yaşamını sürdüren Ülker Uçal isimli vatandaşın abonelik işlemini yapmak üzere Huzurevleri Mahallesi’ndeki adresine gitti. Kapıyı çalan personeller önce kendilerini tanıtarak içeri girdi ve resmi evrakları Ülker Uçal isimli hanımefendiye tek tek izah edip imzasını alarak abonelik işlemini gerçekleştirdi.

Abone işlemi yapılan vatandaş bu hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü olmak üzere tüm ASKİ çalışanlarına teşekkür etti.

ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ise, “Yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza yönelik bu uygulamamız rutin bir uygulamadır ve sürekli ekiplerimiz bu konuda duyarlılık göstermektedir. Adanalılara ve engelli vatandaşlarımıza, engelleri aşarak en iyi ve en sağlıklı suyu ulaştırmak tek derdimiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün de dediği gibi; bir şey değişti, her şey değişecek. Biz de bu sözden yola çıkarak engelsiz bir hayat ve bir damla su için çalışıyoruz.” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER