1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ASKİ’DEN GÖKBEZ MAHALLESİNE SU

ASKİ’DEN GÖKBEZ MAHALLESİNE SU
Bu haber 20 Temmuz 2023 - 8:14 'de eklendi ve 302 views kez görüntülendi.

ASKİ’DEN GÖKBEZ MAHALLESİNE SU

Adana Büyükşehir Belediyesinin en önemli yan kuruluşlarından birisi olan ASKİ, Pozantı’nın mahallerini içme suyuna kavuşturma ile ilgili, çalışmalarını devam ettiriyor.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun, konuyla ilgili açıklaması aşağıdaki şekilde oldu:

“ Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğümüzün, Pozantı’mızın Mahallelerindeki içme suyu olmayan yerleşim yerlerine yönelik, geçen yıl yapmış olduğu ihale çerçevesinde, ilgili müteahhit firma Gökbez Mahallemizdeki içme suyu deposu, kaptaj ve ishale hattı çalışmalarını tamamlamak üzeredir.

Gökbez Mahallemizdeki çalışmaların sonrasında, ilgili program çerçevesinde diğer yerlerde de,  çalışmalar devam edecektir. Gökbez’li hemşehrilerimize hayırlı olsun: “ TEŞEKKÜRLER BAŞKAN ZEYDAN KARALAR”  “ Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER