1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ASRIN FELAKETİNE MEDYA TOPLANTISI”

“ASRIN FELAKETİNE MEDYA TOPLANTISI”
Bu haber 20 Nisan 2023 - 9:22 'de eklendi ve 358 views kez görüntülendi.

  İletişim Daire Başkanlığından Davet:

“ASRIN FELAKETİNE MEDYA TOPLANTISI”

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına bağlı,  Stratejik İletişim ve Kriz Yönetimi Dairesi Başkanlığı,  deprem felaketi ile ilgili olarak,  bir toplantı düzenleyecek.

Konuyla ilgili olarak, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile,  Daire Başkanı  Gökhan Yücel’in, Başkan adına yaptığı davet açıklaması, aşağıdaki gibidir:  

ASRIN FELAKETİ

“ Kahramanmaraş ile Hatay merkezli meydana gelen ve “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen

depremlerin ardından, afet öncesi, afet anı ve sonrasında stratejik iletişim ve kriz yönetimi çalışmalarının inşa, ihya ve iyileştirme kapsamında ele alınacağı, “Stratcom Disaster Communication Forum: ResilienceResponse Recovery” etkinliği, 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde Başkanlığımızda gerçekleştirilecektir.

Forumda, afetlerde kurumlar arası koordinasyon, kriz iletişimi, dezenformasyonla mücadele, uluslararası dayanışma, afet gazeteciliği ve medya, afetlerde teknoloji kullanımı, kamu-sivil toplum işbirliği ile, Devlet-Millet iletişimi gibi başlıklar ele alınacaktır.

UZMANLAR GELECEK

Etkinlik ile, dünya çapında uzman ve liderlerin bir araya geleceği, Ulusal ve Uluslararası arenada, afet noktalarında stratejik iletişimin devamlı olarak ihtiyaç duyduğu, çok çeşitli aktörlerin katılacağı bir platformun oluşturulması amaçlanmaktadır. Yurt içi ve yurt dışından kamu, özel sektör, sivil toplum, medya ve akademinin önde gelen kişi, kurum ve kuruluşlarını bir araya getirecek olan etkinlikte, afet temasında kurumlar arası etkileşim ve karşılıklı tecrübe paylaşımının artırılması hedeflenmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı açıklama ve bilgilere https://tr.stratcomsummit.com/ adresinden ulaşılabilecektir. Bu kapsamda, başta afet bölgesinde yer alan yerel medya kuruluşları olmak üzere,  tüm medya kuruluşları ile, paylaşılması talep edilmektedir. Etkinliğe katılmak isteyen medya mensupları, https://stratcomsummit.com/dcf-register.html adresinden başvuru formunu doldurarak, kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.” Şeklinde  duyuruldu.  ( Basın Duyurusu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER