1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ATAM BU VATAN SİZE MİNNETTARDIR.

ATAM BU VATAN SİZE MİNNETTARDIR.
Bu haber 16 Mart 2020 - 8:48 'de eklendi ve 995 views kez görüntülendi.

Çanakkale Zaferi’nin Yıl Dönümünü Yaşayacağız.

Dünyanın mazlum milletlerine örnek olan, fransız, ingiliz, kanada, avusturya ve yenizellandalı askerleri, savaş gemileri ile birlikte, Çanakkale Boğazına gömen, Kahraman Mehmetçiklerimizin, Arı Burnu, Conkbayırı gibi, önemli müstahkem mevkileri savunurken, gösterdikleri yüreklilik , cesaretin yanı sıra, 250 bin şehit verdiğimiz Çanakkale Savaşları hala başta Amerika olmak üzere, diğer ülkeler de de, askeri bir taktik ve strateji dersi olarak, okutulmaktadır.

Ulusal Kurtuluş Savaşımızın başlangıcı niteliğini taşıyan, Milli Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehasının en büyük eserlerinden biri olan, binlerce şehidimizin kanları ve canları ile yazdıkları destanlar ile, bu vatanı bize emanet ettikleri, 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi, Anma ve Aziz hatıraları önünde saygı ile eğilme onurunun, bir yıl dönümü daha olan bu kutsal günü, 18 Mart 2020 Çarşamba günü, tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da oa büyük bir gururla anacağız.

PROGRAMLAR İPTAL

Dünyayı etkisi altına alan, KORONA VİRİSÜNDE en etkin tedbirleri, en erken alan ülke olarak mücadelemizi başlattığımız, bu salgın dolayısıyla yurdumuzda da, toplumsal etkinlikler iptal edildi.

Bundan dolayı, Çanakkale Şehitlerimizi Anma Yıl Dönümü olan, 18 Çarşamba gün saat  10.30’da, sadece protokol tarafından çelenk konulması  ile yetinilecektir.

Bu onur günü dolayısıyla, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan Rahmet diliyor, aziz hatıraları önünde bir kere daha saygı ile eğiliyoruz. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER