1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ATA’mızın Dünyaya Örnek olan Eseri: “CUMHURİYETİ KUTLUYORUZ.”

ATA’mızın Dünyaya Örnek olan Eseri:  “CUMHURİYETİ KUTLUYORUZ.”
Bu haber 29 Ekim 2019 - 11:57 'de eklendi ve 690 views kez görüntülendi.

ATA’mızın Dünyaya Örnek olan Eseri:

“CUMHURİYETİ KUTLUYORUZ.”

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “ CUMHURİYET EN BÜYÜK ESERİMDİR” şeklinde tanımladığı, demokrasinin en büyük örneği olan ve 29 Ekim 1923’de, ilan edilmesinin üzerinden, 96. Yıl geçmesine rağmen, her geçen gün daha büyük bir heyecan, onurla sahiplendiğimiz ve  andığımız Cumhuriyet Bayramımız, Pozantı’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

PROGRAM

Cumhuriyet Bayramımızın, kutlama etkinliğinin ilk bölümü, 28 Ekim 2019 Pazartesi gün saat 11.00’de, Kaymakam Muammer Sarıdoğan ve Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Atatürk Anıtına Çelenk koymaları ile başlayacak. Devamında, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunacak, sonrasın da protokolün Atatürk Caddesi yürüyüşü  ile, ilk günün programı sonlandırılacak.

29 Ekim 2019 Salı gün, saat 09.30’da Kaymakam Sarıdoğan ve Belediye Başkanı Çay, tebrikleri kabul edecek.  Saat 10.00’dan itibaren, Atatürk Kültür Merkezi önünde başlayacak olan törende,  Kaymakam ve Belediye Başkanı katılımcıların ve  öğrencilerin Cumhuriyet Bayramını kutlayacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, günün önemini belirten konuşmayı, Kaymakam Muammer Sarıdoğan yapacak. Şiirler okunacak. Müzikli gösteriler sunulacak. Ödül töreni ve tören geçişi sonrası, böylesi büyük bir onur günün kutlanması da sona erecek.

Ulusal Değerlerimizin, yılmaz savunuculuğunu yapmakla gurur duyduğumuz Gazetemiz, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, dünyaya örnek olan bu onur gününü, CUMHURİYETİMİZİN  96. Yıl Dönümünü, bir kere daha aynı coşku ve heyecanla kutluyoruz. ( Haber Hayriye Eroğlu)

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER