1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ATİKASLAN’DAN 10 KASIM MESAJI

ATİKASLAN’DAN 10 KASIM MESAJI
Bu haber 09 Kasım 2023 - 11:21 'de eklendi ve 214 views kez görüntülendi.

ATİKASLAN’DAN 10 KASIM MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Atikaslan şu ifadelere yer verdi;
“100’üncü yılını büyük onur ve gurur ile kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 85’inci yılında rahmet ve minnet ile anıyoruz. Ömrünü Türk milletinin bağımsızlığına adayan, Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk; 85 yıl sonra da ilkeleri, değerleri ve eserleriyle yolumuza ışık olmaya devam ediyor. Teba olmaktan millet olmaya, kula kulluk etmekten millet egemenliğine giden yol önderimiz Atatürk’ün bize açtığı yoldur. Atatürk, ilkeleri ve devrimleri ile bizlere aydınlık yarınlar armağan ederek, çağdaş dünyanın yolunu açmıştır. Bizlere vermiş olduğu hakların sonsuza dek savunucuyuz. Bilimden, demokrasiden, laiklikten ve adaletten şaşmadan yolumuza devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz”


Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER