1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AYHAN EMEKLİ OLDU

AYHAN EMEKLİ OLDU
Bu haber 20 Mart 2023 - 10:23 'de eklendi ve 380 views kez görüntülendi.

AYHAN EMEKLİ OLDU

Basın İlan Kurumunun çeşitli illerdeki Bürolarında görev yapan ve son olarak da Adana Bölge Müdürlüğü bünyesinde, başarılı çalışmalara imza atan Kemal Ayhan emekli oldu.

Basın İlan Kurumu Adana bölge Müdürü Çetin Oranlı ve mesai arkadaşları tarafından düzenlenen veda uğurlanışında, duygulu anlar yaşandı. Bölge Müdürü Çetin Oranlı, Ayhan’la ilgili olarak, aşağıdaki sanal ortam paylaşımını yaptı:

“Emeklilik kararı alan, kıymetli çalışma arkadaşımız Kemal Ayhan’a, Genel Müdürlüğümüzün teşekkür plaketini ve ekibimizle birlikte, hediyemizi takdim ettik. 19 yıldır, kurumumuza verdiği hizmetler ve dostluğu için, şükranlarımızı sunuyoruz. Biliyoruz ki; iş hayatında aramızdan ayrılmış olsa da, dostluklar kalıcıdır. Kendisine ailesiyle birlikte sağlık, huzur dolu günler ve güzel bir emeklilik diliyorum.” Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bizde Kemal Ayhan ve ailesine mutlu bir emeklilik yaşamı diliyoruz. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER