1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Ayhan Sarsu’dan Mutluluğa TATLILI BAŞLANGIÇ

Ayhan Sarsu’dan Mutluluğa  TATLILI BAŞLANGIÇ
Bu haber 18 Aralık 2017 - 11:04 'de eklendi ve 1.058 views kez görüntülendi.

Ayhan Sarsu’dan Mutluluğa

TATLILI BAŞLANGIÇ

Pozantı’da, inşaat sektörünün önemli kuruluşlarından birisi olan, Poyraz GROUP İnşaat Emlak Şirketinin ortaklarından, Ayhan Sarsu geçtiğimiz hafta mutluluğa ilk adımını, tatlı merasimi ile attı.

Pozantı’nın tanınmış ailelerinden Nebi- Raziye Ünsal’ çiftinin, dünyalar güzeli kızları Ayşenur Ünsal ile, hayat birlikteliği yolunda, tatlıları yenerek başlayan, çiftin mutlu gününde, Mehmet Reşit – Fikriye Sarsu çifti de, oğulları Ayhan’nın, mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Öztürk Pastanesinin, salonunda yapılan tatlı merasiminde, genç çiftlerin hayat yolundaki birliktelik konuşmasını, Belediye Eski Başkanı Mustafa Çay yaparak, bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.Genç çiftlerin söz yüzüklerini ise Baba Mehmet Reşit Sarsu takarken duygulu anlar yaşandığı da gözlendi. Ayşe Nur Ünsal ile Ayhan Sarsu’nun bu mutlu başlangıç gününde, her iki ailenin dostlarının yanı sıra, arkadaşları da hazır bulunarak, mutluluklarına ortak oldular. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, genç çiftleri ve ailelerini kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER