1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AYTEKİN: “BANA DİKEN UZATANA BEN GÜL UZATIRIM”

AYTEKİN: “BANA DİKEN UZATANA BEN GÜL UZATIRIM”
Bu haber 26 Şubat 2018 - 9:10 'de eklendi ve 944 views kez görüntülendi.

ESNAF ODASI BAŞKANI AYTEKİN:

“BANA DİKEN UZATANA BEN GÜL UZATIRIM”

Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının, çoğunluk aranmaksızın, 11 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan, Olağan Genel Kurulunda, büyük bir olasılıkla “ GÖREVE DEVAM” denilmesi beklenen, Başkan Yunus Aytekin, üyelerle görüşmelerini sürdürüyor. Ve yeniden seçilmesi halinde, uygulamaya koyacağı dört yıllık çalışma planı ile ilgili de, şu görüşlere yer verdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odasın da, bir “İLK’i” gerçekleştirerek, maddi durumu iyi olmayan üyelerinin, öğrenim gören çocuklarına ilk defa, burs veren Başkan sıfatını da kazanan Yunus Aytekin, programında yer alan, en önemli ilkenin ise, yaşamı boyunca uyguladığı, karşılıklı sevgi ve saygı olduğuna değindi. Aytekin, “ BANA DİKEN UZATANA, BEN GÜL UZATIRIM.” Yaşam felsefem, bu cümle üzerine inşa edilmiştir. Hem önceki, hem de yeni yapılacak olan, oda seçimlerinde, bu hayat prensibimi uygulamaya devam edeceğim. Makamlar için, ne kırmaya ne de, kırılmaya gerek var. Seçilmekte, kaybetmekte üyelerimizin kendi takdirleri olup, kararlarına şimdiden saygı duyuyorum.”

BİNA ALACAĞIM.

Pozantı Esnaf ve Sanatkaralar Odası Başkanı Yunus Aytekin, önümüzdeki dört yıllık süre içerisinde, odayı kiracı olmaktan kurtaracağını belirterek şunları söyledi:

“ En büyük hedefim, odayı kendi mülkü olacak olan, daha geniş bir yerleşim alanına kavuşturmaktır. Bu konuda, maddi bir sıkıntı çekmeyeceğimize, üye arkadaşlarım şimdiden inansınlar. Ben, bir başkan olarak üyelerimin, dişinden tırnağından artırıp, aidatları ile, maddi destek sağladıkları odanın, bir kuruşunu bile boşa harcamadım. Asla da, müsrif davranmadım. Bu durum Denetleme Kurulunun kayıtlarında da mevcuttur. Atatürk Kültür Merkezinde, 11 Mart 218 Pazar gün yapılacak olan kongrede, gerek Faaliyet Raporunda ve gerekse de Denetleme Kurulu incelemelerinde üyelerim, bunu bizzat göreceklerdir.Kendilerine, geçmiş dönemde beni seçtikleri için, gelecek dönem için de yetki vereceklerine şimdiden inanıyor ve teşekkür ediyorum.

Hepimizin ortak amacı, Pozantı ve Pozantı esnafına hizmet olup, bu doğrultuda Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, daha çağdaş bir çalışma ortamı içerisinde el-ele gönül, gönüle, birlikte yöneteceğiz.” Şeklinde konuştu.

Haber: Hayriye EROĞLU

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER