1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BABACAN BUGÜN POZANTI’DA

BABACAN BUGÜN POZANTI’DA
Bu haber 08 Ocak 2024 - 11:11 'de eklendi ve 376 views kez görüntülendi.

Deva Partisi Genel Başkanının İlk Durağı olacak

BABACAN BUGÜN POZANTI’DA

Yerel seçimlere artık  günlerin sayılmaya başlaması ile birlikte, siyasi partilerin Genel Başkanları da, sahalara inmeye başladı. Ve 31 Mart 2024 Mart Ayı Mahalli İdareler Seçimleri  dolayısıyla, Pozantı’ya ilk gelen Genel Başkan, kısa adı DEVA olan Demokrasi Ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan oluyor.

PROĞRAM

Deva Partisi Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Kaya Genel Başkanları Ali Babaca’nın, Pozantı ziyareti ile ilgili olarak, aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Sayın Genel Başkanımızın Ankara’dan  seçim otobüsü ile başlatacağı Adana yolculuğunun, ilk durağı Pozantı’mız olacak.

Pozantı’ya  Hastane yolundan seçim otobüsü ve konvoy eşliğinde  giriş yapacak olan, Demokrasi  Ve  Atılım Partisi Genel Başkanımız Sayın  Ali Babacan, 08 OCAK 2024 Pazartesi  “BUGÜN” Saat 15.00’de İlçemizde olacak.

DAVET

Pozantı’ya girişten itibaren,  seçim otobüsünden kurmayları ile birlikte vatandaşları selamlayacak olan, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan, Atatürk Caddesinden Merkez Camii  önüne kadar gelecek ve burada kurulmuş bulunan bir platformdan da  Pozantı Halkına hitap edecek. Sayın Genel Başkanımızın bu ziyaret toplantısına, tüm Pozantı Halkımız davetlidir.” dedi.

SİYASİ GELİŞİMİ

2001 yılında Ak Partinin Kurucu Üyeleri arasında yer alan Ali Babacan, deneyimli bir ekonomist olup, yaklaşık 13 yıl süreyle de ekonomiden sorumlu Bakan olarak, Ak Parti iktidarında görev aldı.

 Babacan dönemindeki en önemli gelişmelerden birisi enflasyonun iki haneye düşürülmesi  yanı sıra da, paramızın üzerinden 6 sıfır atılarak, Türk Lirasının Dolarla eş değer hale getirilmesi  oldu.  Ali Babacan, sonrasında  Ak Partiden koparak  09 Mart 2020 tarihinde Deva Partisini kurdu.  2023 Yılında Altılı masada yer aldı. 28 Haziran seçimlerinde de, CHP Listesinden 15 Millet Vekili kazanarak partisini  parlamentoya taşıdı.  

NELER SÖYLEYEBİLİR?

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, uzmanlık konusu ekonomi olması nedeniyle, söylemlerinde  bu tür konuşmalara ağırlık vererek, iktidarın yanlış politikalarını eleştirerek adından sıkça bahsettiriyor.

Başkan Babacan Pozantı’da yapacağı konuşmalarda,  yine ekonomik konulara ağırlık vermesi bekleniyor.  Yanı sıra da, kırsal kesim ekonomisinin can damarı olan, tarımsal ve zirai konularla ilgili olarak da ilgi çeken açıklamalar yapması bekleniyor. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’nın, ziyaret ve konuşmasının da, Pozantı’lılar tarafından ilgi ile takip edeceği tahmin ediliyor.  ( Haber: Tamer Ünal)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER