1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAHÇELİ ‘DEN ADANA’YA BAYRAM HEDİYESİ: “SÖZLÜ İLE YOLA DEVAM”

BAHÇELİ ‘DEN ADANA’YA BAYRAM HEDİYESİ:  “SÖZLÜ İLE YOLA DEVAM”
Bu haber 26 Ağustos 2018 - 18:51 'de eklendi ve 885 views kez görüntülendi.

BAHÇELİ ‘DEN ADANA’YA BAYRAM HEDİYESİ:

“SÖZLÜ İLE YOLA DEVAM”

Milliyetçi Hareket Partisi, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Genel Merkezde yapılan bayramlaşma töreni, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Türkiye’nin, çeşitli İl ve İlçelerinden gelen Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkanlarının yanı sıra, teşkilatın diğer mensupları ve vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği “ DEVLET, MİLLETLE BAYRAMLAŞIYOR” sloganı altında, gerçekleştirilen törene, katılım coşkusu ve heyecanı, Milliyetçi Hareket Partisinin, her geçen gün, eski gücüne kavuşmaya başlamasının da, net bir fotoğrafı oldu.

SEÇİM ZAMANINDA

Yerel seçimlerin, erkene alınacağı şeklindeki gelişmelere, son noktayı koyan isim, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldu. ve “ KAOS YARATIR”   şeklindeki açıklaması sonrası yerel seçimlerin öne alınması umudu da böylece sona erdi. 2019 Mart ayı beklenmeye başlandı.

BAYRAMLAŞMA

Mübarek Kurban Bayramının ikinci Günü, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde yapılan bayramlaşmada, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli, yine bir ilke imza attı ve yan tarafını işaret ederek, “ BURADA DUR” şeklindeki konuşması ve tavrı ile de, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, bir anlamda, “ADANA TEKRAR SANA EMANET” şeklinde yorumlanan tavrı ile Sözlü’nün, 2019 yerel seçimlerde, Belediye Başkan adaylığına da onay vermiş olduğu, siyasi kulislerde bomba gibi patladı. Adana’da çok olumlu bir karşılık buldu.

DUYGULU DAVRANIŞ

Milliyetçi Hareket Partisinin, Adana basın camiasında en deneyimli ismi olan İbrahim İspaha, Ankara da, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, “ YOLA DEVAM” şeklinde kamuoyuna yansıyan görüntünün, nasıl oluştuğunu şöyle anlattı:

“Genel Merkezimizin içinde olduğu kadar, dışında da adım atacak yer yoktu. Partililerimizin, büyük bir coşku içerisinde yarattığı izdihamdan, Genel Merkez binamıza girmek bile, hayli zor oldu.”

STANT

MHP’li Gazeteci ve Büyükşehir Belediyesi, fikir danışmanı İbrahim İspaha, açıklamasına şöyle devam etti:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Hüseyin Sözlü’nün, partimizin Genel Merkezi önünde açtığı, Halka Tatlı dağıtımın bitimi sonrası, Adana heyeti olarak, Sayın Genel Başkanımızla bayramlaşmak üzere, makamına çıktık. Uzun bir bekleyiş sonrası, başta İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı, devamında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ, diğer ilçelerden gelen, partili belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızdan oluşan Adana heyetine, Genel Başkanımızın ilgisi de, özel oldu.”

YANIMDA DUR

İbrahim İspaha, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye gösterdiği, özel ilgiyi ise şöyle anlattı:

“ Genel Başkanımız, elini öperek bayramlaşan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye hitaben ve eliyle de işaret ederek, “ YANIMDA DUR” şeklindeki   tavrı ve konuşması, çok anlamlı bir davranış oldu. Biz, gelişmelerle ilgili, yorum yapacak konumda değiliz. Ancak, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin, bayramlaşma bitene kadar yanında, duran Hüseyin Sözlü açısından, bu çok onurlandıran bir davranış olduğu konusunda da herkes hemfikir idi.”

YOLA DEVAM MESAJI MI?

Buna göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü, 2019 yerel seçimlerinin, yedi ay öncesinden, yeniden aday göstereceği, bu tutumu ile de,   ortaya çıkmıştır. Bu siyasi oluşum, yerel seçimler öncesi, diğer partileri de kapsayan, ilk aday açıklaması unvanını da MHP’ye kazandırmıştır. Adana’da, vatandaşlar tarafından da büyük bir takdirle karşılanan bu mesaj, bir anlamda da, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, Adana’ya verdiği bir bayram hediyesi şeklinde yorumlanmıştır.

KİMLER VARDI…

MHP Genel Merkezindeki Bayramlaşmaya Adana’dan, İl Başkanı Bünyamin Avcı , İlçe Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Karaisalı Belediye Saadettin Aslan, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Saimbeyli Belediye Başkanı Şahin Gökçe, partili Gazeteci İbrahim İspaha ve kalabalık bir Adana’lı gurubu da hazır bulundu.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER