1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Bahçeli’den, “SÖZLÜ”ye Önemli Görev: “ SİYASİ BAŞDANIŞMANLIK”

Bahçeli’den, “SÖZLÜ”ye Önemli Görev:  “ SİYASİ BAŞDANIŞMANLIK”
Bu haber 21 Temmuz 2019 - 12:35 'de eklendi ve 673 views kez görüntülendi.

Bahçeli’den, “SÖZLÜ”ye Önemli Görev:

“ SİYASİ BAŞ DANIŞMANLIK”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, Dr. Devlet Bahçeli sürpriz bir açıklama ile, partisini yine gündemde tuttu.2014- 2019 Yerel Yönetimler seçimlerinde, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yapan, hemşehrisi Hüseyin Sözlü’yü, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Siyasi Başdanışmanlığa atayarak, bir anlamda da veliahdını da belirlemiş oldu. Bu sürpriz atama sonrası, Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Değerli hemşehrilerim, kıymetli gönüldaşlarım…‬

Ülkemizi, düştüğü her dar boğazda ayağa kaldıran ve yegane kuvvet olan, Liderimiz Dr. Sayın Devlet Bahçeli’nin, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Başdanışmanlığı ile, görevlendirilmiş olduğumu, sizlerle paylaşmaktan, büyük bir kıvanç ve mutluluk duyuyorum.‬Ülkü Ocakları Başkanlığı ile başlayıp, Ceyhan Belediye Başkanlığı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile devam eden bu kutlu yolu, Başdanışmanlığı ile taçlandıran, Liderimiz, hemşerimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, teşekkür ediyorum.‬Şubat 1969’da tohumları Adana’dan atılan, teşkilatlanma çalışmalarının, Adana’da başladığı ve bugün koca bir çınara dönüşen, Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde, “Önce Ülkem ve Milletim” anlayışına bağlı kalarak, 20 yıllık siyasi hayatımın, 20. yılında en ufak bir sapmaya mahal vermeden, hizmet etmenin haklı gururu ile, yeni görevimizde de Cenab-ı Allah bizleri milletimize, fikir namusumuz olan, Milliyetçi Hareket Partisi ve Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye karşı mahcup etmesin.‬” dedi. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER