1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“BANA’DA AYNI OYUN OYNANDI”

“BANA’DA AYNI OYUN OYNANDI”
Bu haber 26 Temmuz 2021 - 10:31 'de eklendi ve 574 views kez görüntülendi.

Yıldırım’dan Kalas’a Cevap:

“BANA’DA AYNI OYUN OYNANDI”

Pozantı Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifinin seçimi, önceki hafta yapıldı. Sonrasında Yönetim Kurulu yaptığı oylama ile,  Eski Başkanı Zamir Kalas’ı, 20 yıllık başkanlık görevinden düşürdü. Yerine, önceki dönem ikinci başkan olan Huriye Dinç’i, Başkan olarak seçti.

GEÇMİŞİ

Üç yıl önce çok heyecanlı ve çekişmeli geçen Esnaf  Sanatkaralar ve Kredi Kooperatifi seçiminde, Zamir Kalas ile o dönem ikinci Başkan olan Suat Yıldırım, kongrede rakip oldular.  Seçimler sonrasında, Zamir Kalas tekrar başkan oldu. Ve seçimi kaybeden Suat Yıldırım’la ilgili olarak da, alınan bir krediyi bahane ederek yaptığı, “SENİ BEN BİLE KURTARAMAM” şeklindeki açıklaması, Pozantı kulislerinde uzun süre konuşuldu. Bu gelişmeler sonrası da, Kalas ile Yıldırım arasında uzunca bir süre kırgınlık yaşandı.

AYNI OYUN

Pozantı Esnaf Sanatkaralar ve Kredi Kefalet Kooperatifinin, Temmuz 2021 Ayı başında yapılan seçimler sonrası başkanlıktan,  yönetim kurulu üyeliğine düşen Zamir Kalas’la ilgili olarak, Suat Yıldırım yaptığı açıklama da, şunları söyledi:

“Kongrede, esnaf arkadaşlarımız seçimlerde mevcut başkan için, genel kurula katılıp el kaldırdılar. Her ne oldu ise yönetim kurulu, yıllar önce bana oynadıkları oyunu, bu defa   kendi başkanlarına oynayıp,  başkanlığı elinden aldılar.   

Burada ne oldu? Ne bitti? Biz esnaf olarak bilmek istiyoruz.  Geçmişte, benim hakkımda bir açıklama yaparken, mevcut başkan şimdi niye bir açıklama yapmıyor?  Kendisinden bunu bekliyoruz. 

Yönetim Kurulunda Başkan seçilirken, esnaflarımıza sormaları gerekmiyor muydu? Niye  tekrar seçime gitmiyorlar? Kafalarına göre başkan seçiyorlar. Buna, esnaf kardeşlerimizin rızası var mı? Sizlere sormak istiyorum? Lütfen esnaf arkadaşlarımıza da, kimi başkan görmek istiyorsunuz şeklinde, bir soru sorsaydınız? Burası resmi bir kurum. Ve orada yüzlerce esnafımızın hakkı var.  Üyelerden onay alarak, başkan adayı olabilirler ve bu şekilde, başkanlık  koltuğuna oturabilirlerdi.

Ben Suat Yıldırım olarak, Kooperatif de yapılan bu son yapılan seçim ve başkan değişikliği ile,  Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi töhmet altındadır. TESKOM Genel Başkanı mutlaka Pozantı’ya gelerek, son yapılan genel kurulu ve yönetim kurulunun yaptığı başkanlık oylamasını,  incelemelidir. Ben bir üye olarak görevimi yaparak, üyelerimizi uyarıyorum. Takdir kendilerinindir” dedi. ( Haber Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER