1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BANKAMATİKÇİLER

BANKAMATİKÇİLER
Bu haber 22 Nisan 2019 - 9:48 'de eklendi ve 1.633 views kez görüntülendi.

BANKAMATİKÇİLER

31 Mart 2019 yerel yönetimler seçimlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen, Zeydan Karalar, yaptığı ilk açıklamada, Adana Büyükşehir de çok sayıda Bankamatikçinin bulunduğunu, bu kişilerin hiç çalışmadan, aydan- aya maaşlarını tıkır -tıkır aldıklarını söyledi.
Ve ilk icraatı olarak da, bunların işine son verileceğini, isimlerinin de kamuoyuna açıklayacağını, üzerine basa- basa vurguladı.Karalar, açıklamasında bu Bankamatikçilerle ilgili araştırmaların, sadece Adana ile sınırlı kalmayıp, tüm Büyükşehir bazında inceleneceğini belirtti.Bunun sonucunun da, Pozantı’ya yansıyıp yansımadığını, gelişmeler belirleyecek.Bu konuda Pozantı’lı bir siyasetçi, belge katkısında bulunacağını, bizzat ifade etti.

YILDIRIM PARAMIZI ALAMADIK

Pozantı Belediyesinin, geçmiş dönem Meclis Üyelerinden ve halen, CHP İlçe Başkanı olan Hasan Yıldırım ile, ayak üstü yaptığımız sohbette, ilginç bir konuya değindi. Ve şunları söyledi: “Bizim, Belediye Meclis Üyesi olarak görevimiz, 31 Mart 2019’da sona erdi. Elimizden geldiğince, Pozantı’nın sorunlarının çözümü konusunda, çalıştığımıza inanıyorum.
Ancak, 2019 Ocak ayından itibaren, son üç aylık Meclis oturum ücretlerimizi alamadık. Bu konuda, bize yeterli açıklama da yapılmıyor. Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çay’ın, alacaklarımızın ödenmesi hususunda, hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Bu vesile ile, hem kendisine,hem de yeni seçilen Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımıza, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

AYTEKİN KARDEŞLER İMRENDİRİYOR

Aytekin Kardeşler, Pozantı iş aleminde yıldızları her geçen gün parlayan, çalışkan bir yapıya ve birlikteliğine sahipler.İşlerindeki başarılarını, aile bireyleri olarak da, birbirlerine verdikleri destekler ile de, takdir toplamaya devam ediyorlar.
Esnaf Odası Başkanı, Matbaacı, Reklamcı ve 5 Ağustos Gazetesinin Künyesinde, İmtiyaz Sahibi olarak yer alan Yunus Aytekin, bu ekonomik büyümeyi, daha da genişletebilmek için, her zaman, yeni iş arayışları içerisindedir.Baysallar Kömürcülüğün Sahibi, sevilen isim Yakup Baysal ise, kaliteli ürün satışı ile, ticari anlayışından, ilkelerinden, taviz vermeden, faaliyet alanında, büyük sex izle adımlar atıyor.Bir diğer Kardeş olan Mehmet Aytekin ise, geçmiş yıllarda, Pozantı Taşıyıcılar Kooperatifinin Müdürlüğünü yaptıktan sonra, iş hayatına aile kuruluşu olan, Baysallar Şirketinin Müdürlüğünü, başarı ile sürdürmeye devam ediyor. Dileğimiz, bu üç kardeş birlikteliğinin, daha uzun yıllar devam etmesidir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER