1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“BAŞ VE İZGİOLU’NUN YENİ ADRESLERİ, MECLİS OLACAKTIR”

“BAŞ VE İZGİOLU’NUN YENİ  ADRESLERİ, MECLİS OLACAKTIR”
Bu haber 04 Haziran 2018 - 10:52 'de eklendi ve 914 views kez görüntülendi.

MHP Pozantı İlçe Başkanı “TAŞPINAR” İddialı Konuştu:

“BAŞ VE İZGİOLU’NUN YENİ

ADRESLERİ, MECLİS OLACAKTIR”

Siyasetin, her gecen gün ısınmaya başladığı, Başkanlık ve Parlamento Üyelerinin oylanacağı, 24 Haziran 2018 Pazar günün sonuçları, şimdiden büyük bir merakla beklenmeye başlandı.

Millet Vekili adaylarının, seçim turlarına başlaması ile, ivme kazanan siyasi canlılık, Pozantı’da da kendisini hissettiriyor. Milliyetçi Hareket Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Gazetemize yaptığı açıklamalarda, çalışmaları değerlendirdi. Ve Partisinin, 24 Haziran hedefleri ile ilgili olarak da, görüşlerini açıkladı:

BÜYÜK DESTEK

“Genel Başkanımız, Sayın Devlet Bahçeli ve Partili Millet Vekili Adaylarımız etrafında bütünleşerek, Milliyetçi Hareket Partisini, mevcut konumundan, çok daha yükseğe taşıyarak, “CUMHUR İTTİFAKIN’DA” partimizin desteğinin, ne kadar önemli olduğunu da, tüm vatandaşlarımızla paylaşmaya, devam edeceğiz.Pozantı, Milliyetçi Hareket Partisinin, en önemli kalelerinden birisidir. 2009 ve 2014 seçimlerinde, Pozantı’lıların tercihi, MHP’ye iki dönem, Belediye Başkanlığını kazandırmış, aynı şekilde, Genel Seçimlerde de, oy dağılımında yine İlçemiz, ilk sıralarda yer almıştır.”

ADAYLARIMIZ DEĞERLİ

“Partimizin, Adana genelindeki listesinde de, yine çok değerli Millet Vekili Adaylarımız yer almıştır. Seçim hedefimiz, Pozantı olarak büyüktür. İlk üç adayımızın, seçileceğinin bilincindeyiz. Bizim en büyük hedefimiz, değerli iki İl Başkanımızı da, bu seçilenler kervanına dahil ederek, parlamentoya göndermektir.”

ADRESLERİ MECLİS OLACAK

MHP, Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, bu iddialı açıklamasına şöyle devam etti:

“Listenin, 4. Sırasından yer alan, önceki İl Başkanımız Yusuf Baş ve ondan sonra 5. Sırada bulunan, önceki İl Başkanımız Mustafa İzgioğlu, Adana halkı ile bütünleşmiş isimlerdir. Kendilerinin, İl Başkanlığı yaptıkları dönemlerde, partili -partisiz hiç bir ayrım yapmadan, tüm Adana halkının arzularını ve isteklerini, yerine getirme konusunda, vermiş oldukları çaba ve destekler hala hafızalardaki, yerini muhafaza etmektedir.

Kendilerinin, İl Başkanlıkları döneminde kazandıkları deneyimleri, Türkiye Büyük Millet Meclisinde, bu defa Milliyetçi Hareket Partisini, makam değil hizmet aşkı ile seçilmiş, birer millet vekilleri olarak, devam ettireceklerine inanıyoruz.Pozantı, MHP İlçe teşkilatı olarak, biz zaten çalışmalarımızı, uzun bir süreden beri devam ettirmekteyiz. Şimdi ise, daha heyecanlı bir şekilde, Belediye Başkanımız Sayın M. Sami Baysal’ın da, bizzat katılımının yanı sıra, verdiği desteklerle de, İlçe genelinde, çalışmalarımızın performansını artırdık. İnanıyoruz ki, MHP Pozantı Genelinde 1. Parti olacak, Adana Millet Vekillerimizin de, meclisteki yerlerini almalarına, önemli oy katkısı koyacaklardır.”

İTTİFAKIN ÖNCÜSÜYÜZ.

MHP, Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, “ CUMHUR İTTİFAKI” ile ilgili olarak da, şunları söyledi:

“ Genel Başkanımız, Sayın Dr. Devlet Bahçelinin, Ülkemizin Milli birliğinin ve Bütünlüğünün devamı için, büyük özverilerde bulunarak, Ak Partiye verdiği desteğin, CUMHUR İTTİFAKIN’DA DA çok etkili olacağı konusunda, kimsenin şüphesi olmasın. Milli davanın, Milli savunucusu olan MHP, aynı şuurdaki seçmenlerinin yanı sıra, Türkiye’nin devamlılığı konusunda, kesin tavırlı olan vatandaşlarımızdan da, büyük oy desteği alacaktır.

Bu destek, CUMHUR İTTİFAKIN’DA DA Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nı, ilk turda %60 civarındaki bir oyla, BAŞKANLIK koltuğuna oturtacak, aynı şekilde, CUMHUR İTTİFAKINI oluşturan, Ak Parti ve MHP koalisyonu da, Türkiye’yi huzur ve refah içinde yönetecektir” dedi.

ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER