1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞHEKİM BASATEMUR GÖREVİNE BAŞLADI.

BAŞHEKİM  BASATEMUR GÖREVİNE BAŞLADI.
Bu haber 04 Mayıs 2020 - 12:49 'de eklendi ve 2.186 views kez görüntülendi.

 Hastaneye Yeni Baş Hekim  

 BASATEMUR GÖREVİNE BAŞLADI

Yörenin en önemli sağlık kuruluşu iken, zamanla bu özelliğini yitiren, 80. Yıl Pozantı Devlet Hastanesi Kaymakam Muammer Sarıdoğan’nın, başlattığı girişimlerle iyileşme yolunda, önemli adımlar atıyor.

Uzun bir süreden beri, Baş Hekimlik makamı vekaleten yürütülmekte olan, 80. Yıl Pozantı Devlet Hastanesinde, atılan en önemli adımlardan birisi ise, asaleten bir Baş Hekimin atanması oldu.

Dr. İshak  Basatemur, geçtiğimiz hafta içerisinde Pozantı’ya gelerek,  yeni görevine başladı. Kaymakam Muammer Sarıdoğan ve Belediye Başkanı Mustafa Çay’ı, makamlarında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, kendisine “Hoş Geldin” diyor, bu önemli görevinde başarılar diliyoruz.

ÖZGEÇMİŞ:

 Dr. İshak Basatemur, Adana- Kozan 1976 Doğumlu olup; ilk ve orta öğrenimini Kozan da tamamlamış, Kozan Lisesi mezunudur. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden, 2000 Yılında mezun olmuş ve 2018 yılında, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

Kariyeri süresince, 2000-2004 yılları arasında Adana Başkent Üniversite Hastanesi İskenderun Diyaliz Merkezinde Sorumlu Hekimi olarak görev yapmış, sonrasında 2004-2006 yıllarında Jerusalem Hadassah Medical Organization da, Dahiliye Asistanı olarak çalışmıştır.

Bu görevinden sonra, 2006 da yeniden Başkent Üniversitesi, Adana Hastanesi Diyaliz Merkezinde çalışmıştır.2011-2013 yılları arasında, Ceyhan Nefrodost Diyaliz Merkezi Mesul Müdürlüğü yapmış,2014-2017 yıllarında İnan Ortak Sağlık Güvenlik Birimini de kurmuştur.

2016-2019 yılları arasında yaklaşık, 4 yıl Adana Özel EPC Hastanesi Mesul Müdürü ve Hastana Direktörlüğü görevini üstlenmiş, 2019 yılında Adana Çukurova Devlet Hastanesinde görev aldıktan sonra, 15 Nisan 2020 yılında Pozantı 80.Yıl Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanmış ve halen bu görevine devam etmektedir.

Bu görevinin yanı sıra, 2017 den beri Sağlık Bakanlığı Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı bünyesinde Kalite Değerlendiricisi olarak, görev almaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER