1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ADAYI ALİ AVAN: “ PROJELİRİMİZ VAAT DEĞİL HİZMET AMAÇLIDIR.”

BAŞKAN ADAYI  ALİ AVAN: “ PROJELİRİMİZ  VAAT DEĞİL HİZMET AMAÇLIDIR.”
Bu haber 26 Şubat 2024 - 10:10 'de eklendi ve 346 views kez görüntülendi.

Cumhur İttifakı Pozantı’yı Adımlıyor.

BAŞKAN ADAYI  ALİ AVAN: “ PROJELİRİMİZ VAAT DEĞİL HİZMET AMAÇLIDIR.”

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan ve  eşi Ayşe Avan, beraberlerinde Ak Parti Pozantı  İlçe Başkanı Necati Şen, MHP  Pozantı İlçe Başkanı Mehmet Kurtul, ittifakın Belediye Meclisinin 1. Sırasında yer alan deneyimli siyasetçi, Ak Parti  Pozantı Kurucu ve  sonrasında seçilmiş İlçe Başkanı bir dönem de Millet Vekili Adayı Kürşat Akpınar ve diğer bazı meclis üyelerinin yanı sıra, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Yönetim Kurulu ile birlikte Pozantı’nın tüm mahallerinde girmedik ev, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyorlar.

 AVAN PROJELERİNİ PAYLAŞIYOR

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, yaptığı bu ziyaretlerde projelerini çok net, kısa ve samimi bir dille açıklıyor olmasının da, bütün avantajlarını değerlendirerek, bir günde çok fazla seçim çalışmasını da böylece  gerçekleştirmiş oluyor.

KIRSAL VE MERKEZDE AYRI PROJELER

Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan projelerini, Pozantı Merkezi ve Kırsalı olmak üzere iki ayrı bölümde, vatandaşlarla paylaşıyor.

Kadın ağırlıklı çalışmalarda ise, Başkan  Adayı Ali Avan’nın eşi Ayşe Avan’a da büyük ilgi gösteriliyor olması ise, kadın seçmenleri tercihlerini de şimdiden belirliyor olmasının da net bir fotoğrafı oluyor.

Cumhur İttifakının MHP’li Başkan Adayı Ali Avan, Pozantı’nın bugüne kadar göz ardı edilen öncelikli sorunların büyük bir bölümünün,  belediyenin imkanları ile çözülebileceğini belirterek, kazanılacağına kesin gözü ile bakılan Adana Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı Adayı Fatih Mehmet Kocasipir’in de büyük desteği ile, çok daha önemli ve büyük projeleri birlikte  gerçekleştireceklerine inandığını belirterek, şunları söyledi:

VAAT DEĞİL

Benim sizlerle yaptığım paylaşımlar, asla birer vaat değildir. Pozantı Belediye Başkanı olarak seçilmem halinde de, çalışmalarıma en kısa ve en çabuk sürede, yine sizleri ziyaret ederek başlayacağım. Vaat etmiyorum. Söz veriyorum. Bunu da hep birlikte göreceğiz.  Projelerimiz de ekonomik tarımsal ve zirai alanlarda olduğu  sosyal konularda da kadınlarımıza yaşlılarımıza ve gençlerimize de değineceğiz. Pozantı’yı   ekonomik olarak daha üretken  hale getirmek de  Cumhur İttifakı olarak, en büyük hedefimizdir dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER