1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ADAYI EROĞLU CHP ÖĞRÜTÜ İLE BİRLİKTE SAHALARDA

BAŞKAN ADAYI EROĞLU CHP ÖĞRÜTÜ İLE BİRLİKTE SAHALARDA
Bu haber 26 Şubat 2024 - 10:09 'de eklendi ve 304 views kez görüntülendi.

Meclis Üyesi Adayları İle İlk Toplantısını Yaptı

 BAŞKAN ADAYI EROĞLU CHP ÖĞRÜTÜ İLE BİRLİKTE SAHALARDA

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Örgütü Başkanı Fahri Çay ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun öncülüğünde, Meclis Üyesi Adaylarının katılımı ile, ilk toplantısını 21 Şubat 2024 Çarşamba gün yaptı. Bu toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

GÖRÜŞMELER

Yerel seçimlere 37 gün gibi kısa bir süre kalmasından dolayı Belediye Başkan Adayı ve meclis üyesi adayları ile birlikte nasıl koordineli çalışılacağı, ilçe genelinde nasıl bir seçim propagandası yürütüp, vatandaşın kalbine ne derece de dokunulacağının istişaresi yapıldı. Ayrıca seçim süreci içerisine denk gelen Ramazan ayında nasıl bir çalışma yürüteceklerinin de çalışması yapıldı.

Toplantıda belediye başkan adayı Şenol Eroğlu ve meclis üyesi adayları birer söz alarak kafasındaki düşünceleri ve yapmak istedikleri çalışmaları masaya yatırarak yapılan istişareler sonucunda bir karara varıldı.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay yaptığı açıklama da,  “İlçe binamızda 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan Belediye Başkan Adayımız Sayın Şenol Eroğlu, İlçe Yöneticileri ve Meclis üyesi adaylarımız ile birlikte, ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Seçim süresince yapacağımız çalışmaların istişaresini yaptık.” Dedi. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER