1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ADAYLIKLARINDA SON VİRAJ

BAŞKAN ADAYLIKLARINDA SON VİRAJ
Bu haber 25 Aralık 2023 - 11:03 'de eklendi ve 426 views kez görüntülendi.

        Cumhur’da ve CHP’de Belirsizlik  Sürüyor…

       BAŞKAN ADAYLIKLARINDA SON VİRAJ

Yerel seçimlere 100 gün kaldı. Siyasi partiler, bazı bazı yerlerde adaylarını açıkladılar. Açıklananlarda çalışmalarını başlattılar. Belirsizlik olan yerlerde ise,  bekleyiş sürüyor. Adana’nın  taşra İlçelerinin bazılarında,  partiler Belediye Başkan Adaylarını açıkladılar. Oy potansiyeli çok yüksek olup, seçimlerin kaderini belirleyecek olan Merkez ilçelerde ise, belirsizlik devam ediyor. Belediye Başkan Adaylıkların da son viraja yaklaşılmasına rağmen adayların açıklanmıyor olması, seçmen tarafından da büyük bir merakla beklenirken, siyasete de uzak kalmasına sebep oluyor.

POZANTI

Pozantı da, bu bekleyişin en önemli yerlerinden biri konumunda. Büyük bir olasılıkla Cumhuriyet Halk Partisinden Şenol Eroğlu, Başkan Adayı olarak açıklanacak gibi görülüyor.

2014 yılında devraldığı İlçe Başkanlığında,  2019 yılında  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile oluşturduğu birliktelikte, Pozantı’yı önemli hizmetlere kavuşturan Şenol Eroğlu’nun, Pozantı’nın Merkez Mahallerinin yanı sıra, kırsalda da partisine büyük oy sağladığı, her kesimde konuşuluyor.

Cumhur İttifakında ise, mevcut Belediye Başkanı  Mustafa  Çay’ın 31 Mart 2024  yerel seçimleri için aday belirsizliği devam ediyor. Gazetemizin baskıya  verildiği güne kadar da belirsizlik devam etti.  

Belediye Başkan Adayları için bu hafta son viraj olacak gibi görülüyor. Büyük bir ihtimalle de Pozantı da Cumhur İttifakı’nın Adayının belli olacağı kulislerde konuşuluyor.    ( Yorum Haber: Tamer Ünal) 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER