1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ALİ AVAN: “POZANTI’YI SÜLALE BELEDİYESİ OLMAKTAN KURTARACAĞIM”

BAŞKAN ALİ AVAN: “POZANTI’YI SÜLALE BELEDİYESİ OLMAKTAN KURTARACAĞIM”
Bu haber 06 Nisan 2024 - 11:14 'de eklendi ve 331 views kez görüntülendi.

Pozantı Belediyesinden Mazbata ve İftar Sorası

BAŞKAN ALİ AVAN: “POZANTI’YI SÜLALE BELEDİYESİ OLMAKTAN KURTARACAĞIM”

Pozantı Belediye Başkanlığına yeni seçilen ve mazbatasını 4 Nisan 2024 Perşembe günü, İlçe Seçim Kurulu Başkanından alan Başkan Ali Avan, makama oturması sonrası hızlı bir başlangıç yaptı.  

YOĞUN TEMPO

Taziye ziyaretleri, nikah kıyımı ve semt pazarlarını ziyaret etti. MHP’nin Kurucu  Genel Başkanı Alparslan Türkeş için,  Adana Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen anı yıldönümü törenlerine katıldı.

HAREKETLİ GÜN

05 Nisan 2024 Cuma günü de genç Başkan için hareketli bir gün oldu. Belediye Çay Bahçesinde düzenlenen mazbata töreni ve iftar için Adana’dan kendisini ziyaret ve tebrike gelen  MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, Pozantı Ak Parti  İlçe Başkanı Necati Şen,  MHP İlçe Başkanı Mehmet Kurtul, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney,  Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal, Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Kurtbey Uğur Avan, kalabalık bir vatandaş topluğunun yanı sıra yeni Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundular.

ŞEN:  “MUTLUYUZ”

Törenin ilk konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen yaptı. Cumhur İttifakı olarak başarılı bir çalışma sergilediklerini belirtti. Bu çalışmalarda Başkan Ali Avan’nın da her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, “ Pozantı Belediye Başkanlığını Cumhur İttifakının kazanmasından dolayı son derece mutluyuz. Kendisine ve Pozantı Halkına hayırlı olsun diyoruz” dedi

KURTUL: “ HAYIRLI OLSUN”

Kürsüye gelen diğer konuşmacı ise MHP Pozantı İlçe Başkanı Mehmet Kurtul oldu. Ve özetle Şunları söyledi:

“Birlik ve beraberlik içerisinde başlattığımız seçim çalışmalarını aynı tempo içinde sürdürerek Pozantı Belediye Başkanlığını kazandık.  Başkanımız Ali Avan’da her zaman bizim yanımızda oldu. Artık Pozantı da Cumhur İttifakı Belediyeciliği, yeni bir anlayış ve yeni bir zihniyetle  başlamıştır.” Hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek sözlerini noktaladı.

KANLI: “KEFİLİZ”

Üçüncü konuşmacı ise, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yusuf Kanlı oldu. Ve özetle şunları söyledi:

“Avan ailesini çok eskiden, Ali Avan’ı da  çocukluğundan beri tanırım. Merhum babası da bizim dava arkadaşımız idi. Kendisinin bu makama ve bu onura fazlası ile layık olduğuna inanıyor ve aynı zamanda da  kefilim. Zaten kendisi de Belediye Başkanlığını kazanıp, bize hediye ederek yüzümüzü kara çıkarmadı. Ali Avan’nın Başkanlığının, Pozantı için son derece hayırlı  olduğuna inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

AVAN: “ MAHÇUP ETMEYECEĞİM”

Mazbata törenin son konuşmacısı ise, Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan oldu ve özetle şunları söyledi:

“Pozantı’da  çay – çorba devri sona ermiştir. Karşımızda bir ip cambazı vardı.  Her yerde oynuyordu. Partimiz de bu cambazı görerek, aday değişikliği yaparak, beni bu onura layık gördü.  Bende, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın İl Başkanımız Yusuf Kanlı’ya da  bana duydukları güvenden dolayı, çok teşekkür ediyorum.  Pozantı’lıların da karar ve oyları ile Pozantı Belediye Başkanı seçilerek, bana inanları asla mahcup etmedim.

TOKİ İMZALANMIŞ

Kendisini dinleyenler tarafından konuşması büyük takdir gören, Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, sözlerine şöyle devam etti:

“Belediye Başkanlık makamına oturduğum da masanın üzerinde gördüğüm bir  evrakta, Pozantı Belediyesinin, borcunun ip cambazının söylediği gibi, 12 milyon değil, 60 milyon lira olduğunu gördüm. Yanı sıra da benim seçim çalışmalarına başladığımda, Ankara’ya giderek TOKİ için verdiğim müracaat dilekçesinin onaylanıp imzalanarak da gelmiş olduğunu gördüm. TOKİ şimdiden Pozantı’lılara Hayırlı olsun” dedi. 

KURTARACAĞIM

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, konuşmasının son bölümünde ise şunları söyledi:

“Pozantı’yı bir aile ve bir sülale Belediyesi olmaktan kurtaracağım. Herkese eşit davranacağım. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Hizmette de hiçbir ayrım yapmayacağım. Zaten makama oturduktan sonra da, siyasi rozetimi çıkardım. Geçmiş hesaplar da incelenerek, bunları paylaşacağız. Biz Pozantı Halkı ile şeffaf bir şekilde çalışacağız. Katılımınızdan dolayı herkese  teşekkür ediyorum. Atatürk Kültür Merkezi önünde vereceğimiz Mübarek Kadir Gecesi iftar sofrasına da, tüm Pozantı’lılar davetlidir” diyerek sözlerini noktaladı

KAHVE HEDİYESİ

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’nın konuşmasının sonlandırması sonrası, söz alan Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi Sahibi Tamer Ünal’da  şunları söyledi:

“Ben, Sayın Başkanın Pozantı Halkı ile uzun süre hatır koyacağına inanıyorum. Bundan dolayı da kendisine kahve hediye ederek, bu inancımı sizlerle paylaşıyorum” dedi. Başkan Ali Avan ise, bu jeste teşekkür etti. “Tamer Abim Çay ikram etse idi almazdım. Ama kahveyi seve -seve alarak gereğini de yapacağım” dedi. 

KADIN AĞIRLIKLI

Belediye Çay Bahçesinde düzenlenen mazbata törenine, katılımın kadın ağırlıklı olması da Ali Avan’nın oylarının büyük bir bölümünün nereden geldiğinin de, net bir fotoğrafı oldu. Konuşmalar sonrası, coşkulu kalabalık mutlu bir şekilde tören alanından ayrıldılar.

İFTAR

Mazbata töreninden sonra, Adana’dan gelen heyet Başkanlık makamında bir süre dinlendi. Daha sonra da İftarın verileceği Atatürk Kültür Merkezine geçiş yaptılar. ( Haber: Hayriye Eroğlu)  

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER