1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan Ali Avan’dan Pozantılılara Büyük Sürpriz

Başkan Ali Avan’dan Pozantılılara Büyük Sürpriz
Bu haber 23 Mayıs 2024 - 10:24 'de eklendi ve 200 views kez görüntülendi.

Pozantı Belediyesi Tiyatro Grubu Sahnelere Tekrar Dönüyor

Başkan Ali Avan’dan Pozantılılara Büyük Sürpriz

25 Mayıs Pozantı’nın Kurtuluş Yıldönümü ve 5 Ağustos Pozantı Kongresi gibi özel günlerde sergiledikleri tiyatro ve skeçlerle Pozantı halkını kahkahaya boğan Pozantı Belediyesi Tiyatro Grubu, Başkan Ali Avan’ın destekleriyle tekrar vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor.

Belediye personelleri ve bazı esnaflarında içerisinde bulunduğu Pozantı Belediyesi Tiyatro Grubu, yıllardır yönetmen Yaşar Beyceoğlu yönetiminde oynadıkları “Kim Bana Sadık”, “Ah Şu Kadınlar”, “Pazar Yeri” ve “Bir Memur Aranıyor” gibi tiyatro oyunlarıyla Pozantılıların gönlünde taht kurmuş lakin yaşanan birkaç sıkıntılar sebebiyle oyunlarına 4 yıl gibi bir süredir ara vermişlerdi.

25 MAYIS’TA TEKRAR SAHNEDE OLACAKLAR

Başkan Ali Avan’ın “Belediye Tiyatro Ekibinin tekrar sahnelere dönmesi gerek” teklifi ile tekrar alevlenen tiyatro ateşi 25 Mayıs Pozantı’nın Kurtuluş Yıl dönümü Etkinliklerinde gürül gürül yanacak ve Pozantılıları yeniden kahkahaya boğacak.

HEM GÜNDÜZ HEM DE AKŞAM PROGRAMINDA YER ALACAKLAR

Yine belediye personeli Yaşar Beğceoğlu yönetmenliğinde 4 kişilik bir müzikal komedi olarak gerçekleştirilecek olan oyun, kurtuluş yıl dönümü etkinliklerinin hem gündüz kutlama töreninde hem de akşam programında sahne alacak. Ardından sanatçı Ali Kınık’ın sahne alacağı muhteşem bir konser sergilenecek.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Konuyla alakalı kısa bir bilgi veren tiyatro ekibi yönetmeni Yaşar Beyceoğlu şunları söyledi; “Bazı sorun ve sıkıntılar sebebiyle tiyatro oyunlarımızı 4-5 yıldır sergilenmiyordu. Lakin Belediye Başkanımız Ali Avan’ın talebi üzerine Pozantı halkı ile tekrar buluşmaya karar verildi. Sürecin kısa olması sebebiyle 25 Mayıs Kurtuluş Yıldönümü etkinliklerimizde küçük bir müzikal gösterisi yapacağız. Lakin 5 Ağustos Pozantı Kongresi’nin yıl dönümü etkinliklerine ise özel olarak bir tiyatro oyunu hazırlamayı düşünüyoruz. Gülmek ve kahkahaya boğulmak isteyen tüm halkımızı kurtuluş yıl dönümü etkinliklerine davet ediyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER