1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ARISOY DAĞDİBİNİ TAŞITIYOR.

BAŞKAN ARISOY DAĞDİBİNİ TAŞITIYOR.
Bu haber 20 Kasım 2017 - 10:40 'de eklendi ve 1.008 views kez görüntülendi.

BAKANLIK DAN MÜJDELİ HABER GELDİ.

BAŞKAN ARISOY DAĞDİBİNİ TAŞITIYOR.

Geçtiğimiz Hafta, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy beraberinde, Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi KAYYIM Mehmet Bölge, Dağdibi Köyü Muhtarı Refik Günal, Karakışlakçı Muhtarı Harun Yetkin ile birlikte, Ankara’ya yaptığı ziyaretin, olumlu sonuçları alınmaya başlandı. İLK olarak, Dağdibi Mahallesinin yıllardır kangren olan heyelan bölgesinden, taşınma sorununun çözümleneceği haberi, Pozantı’ya geldi.

Bakanlık Talimatı ile, 85 Hanelik Dağdibi Mahallesinin, toprak kayması riski bulunmayan yeni bir yerleşim yerinin belirlenerek, kamulaştırılması sonrası, bu alana mahallenin taşınacağı belirtildi. Aynı zamanda, Karayolu kenarında olması planlanan yeni yerleşim yeri ile ilgili, çalışmaların kısa sürede başlatılacak olması, mahalle halkı tarafından da, büyük bir sevinçle karşılanarak Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’a bu girişiminde dolayı, teşekkür edildi.

Başkan, Arısoy ve beraberindeki heyetin Ankara ziyaretinde, Ak Parti Adana eski Millet Vekillerinden ve halen Ak Parti Genel Merkezinde üst düzey yönetici olarak, görev yapmakta olan, Fatoş Gürkan Zopçuk’da, ziyaretlerde hazır bulunarak sorunun çözümünde önemli bir görev üstlendi. Zopçuk, Dağdibi Mahallesinin taşınma kararının kesinleşmesini, kendi sanal ortamında paylaşarak şu görüşlere yer verdi:

“Pozantı İlçemizin Dağdibi Mahallesinde meydana gelen, heyelan nedeniyle başka yere nakli talebinin olur çıktı. Hemşerilerimize hayırlı olsun. Konuyu takip eden, Pozantı İlçe Teşkilatımıza ve çözüme kavuşturan, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Ceylan’a Teşekkürler” dedi.

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Pozantı’nın sorunlarının kısa sürede çözümlenmeye başlanmasının, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanmakta olduğunu, bunu ekonomik sorunların çözümünün de kapsayacak şekilde genişletileceğini, bu konudaki en büyük projenin ise, ÇAKIT ÇAYI’nın islahı olacağına değinerek, ilgi ve desteklerini esirgemeyen Partimizin Yöneticilerine ilgili Bakanlığa, Bakan Yardımcılığına, Müsteşarlığına Millet Vekillerine teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER