1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan Aydar’ı dolmuşta görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Başkan Aydar’ı dolmuşta görenler şaşkınlığını gizleyemedi
Bu haber 20 Ocak 2020 - 14:11 'de eklendi ve 562 views kez görüntülendi.
Başkan Aydar’ı dolmuşta görenler şaşkınlığını gizleyemedi
Makam aracını evlenen çiftlere tahsis eden Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar makamına kimi zaman yürüyerek, kimi zaman motosikletiyle, kimi zaman da dolmuş kullanarak gidiyor. Başkanı dolmuşta gören Ceyhanlılar hem seviniyor hem de şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Tüm gününü halkın arasında, sokaklarda, parklarda ve caddelerde vatandaşla konuşarak, sorunları tespit ederek geçiren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ı dolmuşta gören hanımefendilerin yaşadığı sevinç ve şaşkınlık sosyal medyada fenomen oldu.

“Bugün Benim Şanslı Günüm Galiba”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar akşam saatlerinde belediyeden çıkıp evine dönmek için dolmuşa bindi. Dolmuşta Belediye Başkanı ile karşılaşmalarına şaşıran iki kadının davranışları dolmuşta bulunan diğer vatandaşlar tarafından videoya çekildi.  “ Bugün benim şanslı günüm galiba oğlum. Dolmuşta Belediye Başkanı ile karşılaşacağım kimin aklına gelir. Biz daha önce böyle bir başkan görmedik. Allah senden razı olsun” diyerek Başkan Aydar ile sohbet ettiler. Başkan Aydar ineceği yere gelen ve dolmuştan inmekte zorlanan yaşlı vatandaşın koluna girerek inmesine yardım etti. Vatandaşların çektiği videoyu kendisine göndermelerinin ardında sosyal medya hesaplarından paylaşıp teşekkür eden Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın paylaşımına binlerce beğeni ve yüzlerce yorum geldi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER